TelefoonReparatie.nl

Altijd een telefoonwinkel in de buurt

De grootste aanbieder van telefoon reparaties

Waar je ook bent in Nederland en België, we hebben altijd wel een telefoonwinkel bij jou in de buurt. Ondanks de vele locaties kun je overal de beste kwaliteit en service verwachten. Al meer dan 100.000 klanten gingen je voor. Bekijk onze reviews om te zien hoe zij de geweldige service van Telefoonreparatie.nl hebben meegemaakt. In tegenstelling tot de traditionele telefoon reparatie service maken wij gebruik van een efficiënte manier van werken. Online een afspraak inplannen zorgt er voor dat de monteurs in de winkel al aan de slag kunnen met je reparatie. Daarnaast zorgen we er zo voor dat de drukte in de winkel verspreid wordt waardoor je direct geholpen kunt worden met je telefoon reparatie. 

Telefoon winkel in de buurt zoeken

Telefoon reparatie nederland

Wij hebben winkels in

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. Je aanbetaling wordt altijd afgetrokken van de totaalprijs.


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone

Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren.


Mijn telefoon kan niet gemaakt worden

Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we bieden je een andere oplossing en anders storten we je aanbetaling terug


Telefoonreparatieservice

Je telefoon laten repareren in Breda hoeft niet lang te duren. Als je een afspraak maakt via de website kan je blijven wachten terwijl een van onze monteurs je telefoon repareert in Breda. Onze ervaring in de branche zorgt ervoor dat we je telefoon snel en vakkundig kunnen repareren. Omdat we gebruik maken van de beste kwaliteit onderdelen, geven we altijd garantie op de afgenomen dienst. Hierdoor verlaat je de winkel altijd met een vertrouwd gevoel. Een telefoon repareren in Breda hoeft niet veel te kosten. Bovenaan de pagina staan de prijzen voor de meest voorkomende modellen. Dit is inclusief de montage en garantie, dus geen verborgen kosten!