iPhone reparatie uitvoeren?

Je iPhone repareren bij de iPhone expert van Nederland

100+

Unieke locaties

200+

Apple reparateurs

Tot 12

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

iPhone laten maken

iphone 14 reparatie

iPhone 14
       iPhone 14 Pro
                iPhone 14 Pro Max
        iPhone 14 Plus

iphone 13 reparatie

iPhone 13
       iPhone 13 Pro
               iPhone 13 Pro Max
        iPhone 13 Mini

iphone 12 reparatie
iPhone 12

       iPhone 12 Pro
                iPhone 12 Pro Max
         iPhone 12 Mini

iphone 11 repareren

iPhone 11
       iPhone 11 Pro
                iPhone 11 Pro Max

iphone x/xs reparatie
iPhone X 

iPhone Xs

Xs Max

iPhone XR

iphone se reparatie
SE 3e gen|2022

SE 2e gen|2020
SE 1e gen|2016

iphone 8 repareren
iPhone 8

        iPhone 8 Plusiphone se reparatie
iPhone 7 

       iPhone 7 PlusPrijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat je iPhone repareren gaat kosten. 

Afspraak maken

Kes de gewenste datum en tijd. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. We vragen je een afspraak te maken zodat de monteurs zich kunnen voorbereiden op je telefoonreparatie.

Reparatie

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. Een deskundige reparateur helpt je verder en binnen 20 minuten ben je klaar. Je telefoon reparatie is snel en goed verlopen
goedkope iphone reparatie

Goedkope iPhone reparatie

De prijzen voor iPhone reparatie hangen sterk af van je exacte model en wat er gerepareerd moet worden. Je kunt via onderstaande knop direct uitrekenen wat een Apple reparatie je gaat kosten. De meest voorkomende is een iPhone scherm reparatie. Maar je kunt ook snel je iPhone batterij vervangen.


Met onze scherpe tarieven zijn we een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Wil jij weten wat jouw iPhone repair kost bij een Apple reparatiepunt in de buurt, klik dan op de knop hieronder. 

Veelgestelde vragen over een iPhone reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat online mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afspraken-planner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding. Al voordat jij er bent!


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven in de winkel. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. 


iPhone reparatie informatie


Hebben jullie ook een officiële Apple store?

Een aantal van onze winkel zijn een officiële Apple IRP store. Dit houdt in dat we je Originele onderdelen van Apple kunnen bieden. De Apple store zit meestal in de grotere steden, maar een IRP Apple store kun je ook in de kleinere steden vinden. Een Apple servicepunt is momenteel alleen beschikbaar in de grote steden. Wil jij weten of er een in de buurt zit? Bekijk de dichtstbijzijnde locaties!iPhone scherm reparatie

Een iPhone scherm reparatie is een van de meest voorkomende reparaties. De meeste mensen met een Apple hebben weleens een iPhone scherm vervangen. Je begrijpt dan dat de kwaliteit van de iPhone reparatie belangrijk is. Wij bieden naast originele Apple schermen ook de best beschikbare A kwaliteit schermen die wat goedkoper zijn. Wil je meer informatie over de verschillende soorten iPhone scherm reparaties die we bieden? Klik dan hier.Uitleg afspraak maken iPhone reparatie
Meekijken tijdens iPhone repareren


Tijdens het repareren van je iPhone geven we onze klanten de mogelijkheid om mee te kijken. Transparantie staat hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Daarom wordt er bij alle iPhone reparatie punten door het land in het zicht van de klanten gerepareerd. Het laten repareren van je iPhone duurt gemiddeld 15 a 20 minuten. Onder het genot van een bakje koffie of kopje thee kun je hier dus op blijven wachten. Heb je nog vragen over het laten repareren van je iPhone? Twijfel niet en vraag het onze klantenservice. 
iPhone reparatie prijs
iPhone batterij vervangen
iphone laten maken

Wat kost een iPhone scherm vervangen?

Een iPhone scherm reparatie kan bij ons heel goedkoop. Wanneer je gebruik maakt van onze A kwaliteit huismerk schermen dan ben je het goedkoopste uit. Kies je voor een origineel scherm dan betaal je wat meer maar heb je de beste kwaliteit en garantie. Bekijk in onze afsprakentool wat een iPhone scherm repareren kost in jouw situatie.

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Een iPhone reparatie duurt bij ons meestal 20 tot 30 minuten. Wanneer je een afspraak maakt zorgen we er voor dat we de juiste onderdelen op voorraad hebben en bereiden we je reparatie voor. Een iPhone batterij vervangen of een iPhone scherm reparatie duren altijd 20 minuten.. Sommige reparaties zoals een iPhone achterglas reparatie nemen meer tijd in beslag, maar ook daar garanderen we dezelfde dag gerepareerd!.

Hoe lang krijg ik garantie op mijn iPhone reparatie?

De garantie van je iPhone reparatie hangt af van de kwaliteit die je kiest. Meestal ligt dit tussen de 6 en 24 maanden. Vraag in de winkel om advies voor wat in jou situatie en model het beste is.

Afspraak

Wat als ik te laat ben voor mijn afspraak?

Geen zorgen! Je kunt ons een berichtje sturen en kunt alsnog dezelfde dag terecht. Wil je de afspraak liever naar een andere dag verzetten dan kan dit ook. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen zolang je dit doorgeeft aan onze klantenservice.

Kan ik een telefoon reparatie uitvoeren zonder afspraak?

Je kunt bij ons alleen een reparatie uitvoeren als je online een afspraak maakt en een aanbetaling doet van €15. Dit wordt ook weer in mindering gebracht wanneer je de reparatie uitvoert. Zo zorgen wij er voor dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn ivm COVID en wordt je ook meteen geholpen bij binnenkomst.

Wat gebeurt er als jullie mijn telefoon niet kunnen repareren?

Bij ons betaal je alleen als we het probleem voor je oplossen. Als een reparatie niet kan of haalbaar is bieden we altijd een andere oplossing. Lukt het echt niet, dan betalen we je aanbetaling terug. Je kunt dit online regelen met de klantenservice door je bankrekening nummer door te geven.