Telefoon Reparatie Haarlem


Vandaag nog je telefoon repareren in Haarlem

telefoon reparatie haarlem

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je telefoon gaat kosten. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Reparatie in Haarlem

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende smartphone! Na de reparatie testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

Makkelijk bereikbaar

Met 2 vestigingen in Haarlem is er altijd wel een telefoonwinkel in de buurt
garantie telefoon reparatie

Lange garantie

Door heel Nederland dezelfde, uitstekende garantie op een reparatie

Snelle telefoon reparatie

Een telefoon reparatie in Haarlem duurt maar 20 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren in Haarlem

Als je op zoek bent naar een snelle en vakkundige telefoonreparatie in Haarlem, kun je terecht bij onze experts. Of je nu een iPhone of een Samsung hebt, een iPad of een Huawei, onze vakmensen hebben de kennis en de kunde om al je reparatiebehoeften te vervullen. Een van de meest voorkomende telefoonreparaties die we aanbieden, is het vervangen van het scherm. Schermvervangingen op de meeste modellen en merken van telefoons zijn geen probleem voor onze experts. Onze technici weten precies hoe ze je scherm moeten vervangen, zodat je telefoon nog hele lange tijd mee kan. Naast het vervangen van het scherm, kunnen onze technici ook batterijvervangingen uitvoeren, zodat je telefoon weer de nodige energie krijgt. We vervangen ook andere problemen, zoals water- en stofschade, defecte luidsprekers, defecte knoppen en defecte camera's. Onze monteurs staan altijd klaar om je te helpen met een telefoonreparatie in Haarlem. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en hebben een reputatie voor een uitstekende klantenservice. We werken snel en efficiënt, zodat je zo snel mogelijk weer met je telefoon aan de slag kunt. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige telefoon reparatie in Haarlem, laat dit dan aan ons over. Onze monteurs staan klaar om je te helpen en je telefoon zo snel mogelijk weer op te lappen

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Haarlem klaar is wordt dit in mindering gebracht.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. Je aanbetaling wordt altijd afgetrokken van de totaalprijs.


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone

Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren.


Mijn telefoon kan niet gemaakt worden

Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we bieden je een andere oplossing en anders storten we je aanbetaling terug


iPhone reparatie Haarlem

Mensen uit Haarlem hebben geluk, want ze kunnen voor hun reparatie aan hun iPhone terecht bij onze monteurs in de stad. Of het nu gaat om een iPhone schermreparatie, batterijvervanging of iets anders, onze monteurs kunnen u helpen. Met onze uitgebreide ervaring en kennis kunnen we vrijwel alle reparaties aan iPhones uitvoeren. We hebben het beste materiaal om ervoor te zorgen dat je iPhone snel en efficiënt gerepareerd wordt. We gebruiken de beste kwaliteit onderdelen en onze technici zijn getraind om vakkundig te werken. Geen enkele reparatie is te moeilijk om te behandelen. Als je klaar bent om je iPhone te laten repareren, kun je een afspraak maken bij één van onze monteurs. We kunnen de reparatie aan je apparaat uitvoeren terwijl je wacht. Ons team is er altijd om u te helpen met de reparatie van uw iPhone in Haarlem. Als je vragen hebt over het proces of een andere vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Telefoonwinkel Haarlem

Heb je problemen met je telefoon en ben je op zoek naar een betrouwbare plek om je telefoon te laten repareren in Haarlem? Zoek dan niet verder, want je bent bij onze telefoonwinkels in Haarlem aan het juiste adres. 

Onze winkels beschikken over gespecialiseerde technici die je problemen kunnen verhelpen. Als je telefoon een probleem ondervindt zoals het vervangen van een scherm, het vervangen van een batterij, het oplossen van software-problemen, of het verhelpen van andere soorten fysieke en technische problemen, dan hebben onze technici de juiste materialen om dit snel en vakkundig op te lossen. Je kan via de site een afspraak maken bij een van onze telefoonwinkels in Haarlem. Voer je locatie in en krijg de dichtstbijzijnde telefoonwinkels bij jou in de buurt te zien. Maak hier een afspraak en laat dezelfde dag nog je telefoon repareren. Je kunt met alle soorten merken en modellen terecht bij onze telefoonwinkel in Haarlem. Geen enkele reparatie is ons te moeilijk. Maak een afspraak en kom vandaag nog langs om je telefoon te laten maken in Haarlem.

Samsung repareren in Haarlem


Ben je op zoek naar een deskundige reparateur voor uw Samsung? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een team van vakkundige monteurs die jouw Samsung  snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit repareert. We hebben veel ervaring in het repareren van Samsungs en bieden je een eerlijke prijs. Onze technici kunnen elke reparatie aan je Samsung uitvoeren, zoals het vervangen van een batterij, het repareren van het scherm of het oplossen van softwareproblemen. Je kan ook bij ons terecht voor het upgraden van je Samsung-apparatuur. We gebruiken alleen de beste onderdelen voor al onze reparaties, zodat je zeker bent van een kwaliteitsreparatie.

Onze technici zijn goed opgeleid en houden zich aan de hoogste normen en eisen. Ze zullen je Samsung snel repareren, zodat je er zo snel mogelijk weer gebruik van kunt maken. We bieden ook een gratis diagnose van je Samsung en een garantie op alle reparaties.

Kom vandaag nog langs bij onze Samsung-reparateur in Haarlem en krijg je smartphone of tablet snel en professioneel gerepareerd. We staan voor je klaar om je te helpen de beste ervaring te krijgen met je Samsung-apparatuur.

Telefoon batterij vervangen

Ben je op zoek naar een telefoon batterij vervanging in Haarlem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij onze telefoonwinkels in Haarlem kan je terecht voor een snelle en betrouwbare reparatie van je batterij. We garanderen je dat je binnen 30 minuten weer met een nieuwe batterij voor je telefoon de deur uitloopt. En dat met een garantie van 12 maanden!

Je hebt een batterij vervanging nodig als je de volgende dingen merkt: een telefoon die veel te snel leeg gaat, batterij die sprongen maakt in percentage, telefoon die steeds uitvalt zonder dat hij leeg is. dit zijn wat voorbeelden van wanneer je een nieuwe batterij in je telefoon nodig hebt. Herken je een van deze symptomen? Maak dan een afspraak en laat vandaag nog een nieuwe batterij plaatsen in je telefoon bij een van onze reparateurs in Haarlem.


Je kunt terecht voor een nieuwe batterij voor je telefoon in Haarlem voor alles soorten merken en modellen. Denk hierbij aan een Apple iPhone batterij, iPad nieuwe batterij, Samsung batterij vervangen, Huawei batterij en nog vele andere!


Gsm reparatie haarlem

Veelgestelde vragen over telefoon reparatie Haarlem

Hoe meld ik een telefoon reparatie aan voor in Haarlem?

Je kan je telefoon reparatie in Haarlem aanmelden via de site. Nadat je je stad of postcode invoert krijg je een overzicht van de dichtstbijzijnde telefoonwinkels. Kies zelf waar je jou telefoon reparatie wilt aanmelden.

Kan ik mijn iPhone reparatie in Haarlem achteraf betalen?

Je betaald altijd pas nadat je iPhone reparatie in Haarlem is afgerond. We vragen wel een kleine aanbetaling om een tijdslot voor te kunnen reserveren. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de totaal prijs van je iPhone reparatie in Haarlem.

Hoe lang zit er er garantie op een Samsung scherm reparatie in Haarlem?

Op een Samsung scherm reparatie in Haarlem geven we 12 maanden garantie. Dit omdat we gebruik maken van originele onderdelen voor je Samsung reparatie in Haarlem

Kunnen jullie een kapot iPad scherm repareren in Haarlem?

Jazeker! We repareren bijna dagelijks iPad schermen bij onze punten in Haarlem. Maak een afspraak en laat vandaag nog je iPad glas maken in Haarlem.