iPad reparatie uitvoeren

Je iPad repareren is simpel en snel

100+

Unieke locaties

300+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

ipad repareren

Goedkope iPad reparatie

Een goedkope iPad reparatie kan snel en gemakkelijk! Is je scherm stuk en zoek je een betrouwbaar reparatie punt om je iPad glas goedkoop te laten maken dan ben je nu aan het juiste adres. Met meer dan 50 locaties door het land is er altijd wel een reparatie winkel bij jou in de buurt waar je dezelfde dag terecht kan voor een goedkope iPad reparatie. Ook voor andere problemen aan je iPad kan je bij ons terecht voor een reparatie. Hieronder tref je alle iPad modellen, druk op jouw model en check gelijk de reparatie prijs. Plan voor dezelfde dag nog een afspraak in en blijf wachten op je iPad reparatie. Deze duurt gemiddeld 30 minuten.Je iPad laten repareren is nog nooit zo makkelijk geweest!

iPad modellen die we repareren

ipad pro reparatie


- iPad Pro 9.7

-iPad Pro 11''

   -iPad Pro 12.9 '' 

ipad reparatie

- iPad 5 (2017)
-iPad 6 (2018)
-iPad 7 (2019)
-iPad 8 (2020)
-iPad 9 (2021)

ipad air reparatie


-iPad Air 1
-iPad Air 2
-iPad Air 3
-iPad Air 4

ipad mini reparatie

-iPad mini 1 &2
iPad mini 3
iPad mini 4
iPad mini 5
iPad mini 6

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de iPad reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door een aanbetaling te doen van €15.

Reparatie

iPad reparatie in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

FAQ over een iPad reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPad reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een iPad reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen voor een reservering?
We vragen een aanbetaling van €15 om een tijdsslot voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen aan de slag om de reparatie voor te bereiden en wordt jij meteen geholpen bij binnenkomst. Als je iPad reparatie voltooid is dan trekken we je aanbetaling af van de totale kosten.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPad
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie aan je iPad wilt laten uitvoeren. Kan je iPad niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. iPad repareren zonder gedoe!

Wanneer je iPad stuk is, is dat al vervelend genoeg. Je wilt deze dan snel gerepareerd hebben met kwalitatieve onderdelen voor de juiste prijs. Als je dan op internet zoekt naar een winkel om je iPad te repareren kom je bij verschillende zaken uit waar de prijzen en kwaliteit veel schelen. Wij maken het makkelijk voor je, voer je postcode in en vind direct een betrouwbaar reparatie punt bij jou in de buurt. Geen gedoe met lange wachttijden, korte garanties en andere onduidelijkheden. We bieden door heel Nederland iPad reparaties aan met kwalitatieve onderdelen voor de juiste prijs. Daarom zit er altijd minimaal 6 maanden garantie op het laten repareren van je iPad, ongeacht bij welk punt. Daarnaast staat je iPad in de meeste gevallen al binnen 30 minuten klaar, maar altijd nog dezelfde dag! Zo kun jij weer snel verder. Dus wil jij je iPad repareren zonder gedoe? Maak dan snel een afspraak bij jou in de buurt.

iPad reparatie 

iPad kapot? TelefoonReparatie.nl repareert uw iPad snel en vakkundig. Onze gecertificeerde monteurs in Nederland hebben veel ervaring op gebied van iPad reparatie. Zij kunnen haast alle iPad problemen voor u repareren. Denk hierbij aan een kapot iPad scherm repareren, waterschade reparen of een kapotte accu vervangen. Dit doet zij bij zowel de nieuwe als de oude iPads. Onze monteurs zorgen ervoor dat de iPad reparatie bij ons in Breda snel en zorgvuldig verloopt. Zo kunt u snel weer genieten van uw iPad. Gelukkig hoeft u bij schade aan uw iPad niet meteen de hele tablet te vervangen. Dat zou nogal een duur grapje zijn. Nee, het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met TelefoonReparatie.nl. Als u wilt kunt u ook direct een afspraak maken.

Snelle reparaties bij TelefoonReparatie.nl

Omdat onze monteurs zo veel ervaring hebben, zijn de meeste reparaties snel afgehandeld. Op onze site vind je de duur van elke reparatie. Doorgaans duren deze niet langer dan een uurtje. U kunt er dus gewoon bij blijven. Ook kunt u gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding en natuurlijk krijgt u een kopje koffie aangeboden. Als u wilt kunt u ook meekijken met de monteur tijdens de reparatie. Het is geen probleem als u tijdens de iPad reparatie liever wat anders gaat doen.

Originele onderdelen

Voor de vervanging van bepaalde onderdelen tijdens de reparatie gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit producten waarin u ook kunt kiezen voor originele onderdelen. Over de kwaliteit van de vervangende onderdelen hoeft u zich dus geen zorgen te maken.

6 maanden garantie na elke iPad reparatie

Bij iedere reparatie heeft u maar liefst 6 maanden garantie. Op deze manier verzekeren wij u ervan dat de reparatie zorgvuldig en vakkundig wordt uitgevoerd.

Nieuwe iPad kopen of laten repareren?

Alleen als de iPad ernstige schade heeft opgelopen is het goedkoper om een nieuwe kopen. In de meeste situaties is het echter een stuk goedkoper om uw iPad te laten repareren bij ons in een van de vestigingen in Nederland.

iPad reparatie door gecertificeerde monteurs

Alle monteurs die werkzaam zijn bij ons, zijn gecertificeerd. Zij hebben tevens veel ervaring op gebied van iPad reparatie. Hierdoor kunnen ze deze reparatie snel en zorgvuldig uitvoeren. De monteurs vinden het overigens geen probleem als u wilt meekijken met de reparatie.

en voorzichtig. Na elke reparatie heeft u 6 maanden garantie. Is de reparatie niet gelukt? Dan hoeft u niks te betalen.