Telefoon Reparatie Heerlen


Vandaag nog je telefoon repareren in Heerlen

telefoonreparatie.nl middelburg

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je telefoon gaat kosten. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Reparatie in Heerlen

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende smartphone! Na de reparatie testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

2 vestigingen

Met 2 telefoonwinkels in Heerlen is er altijd wel een in de buurt
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Altijd dezelfde garantie op je telefoon reparatie, waar je ook bent.

Snelle telefoon reparatie

Een telefoon reparatie in Heerlen duurt maar 20 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren Heerlen

Voor alle inwoners van Heerlen is het geweldig om te weten dat ze hun mobiele telefoon kunnen laten repareren bij een van onze experts in deze stad. Of het nu gaat om het vervangen van een scherm, het herstellen van een batterij of het opnieuw instellen van de software, onze monteurs kunnen helpen met al je mobiele telefoonproblemen.De professionals zijn allemaal getraind in het repareren van een breed scala aan mobiele telefoons, waaronder iPhones, Samsungs en andere Android-apparaten. Ook kunnen ze mensen adviseren over de beste manier om hun apparaten te onderhouden en te behouden, en kunnen ze de klanten helpen om verzekeringsdekking te krijgen wanneer ze gebruik maken van hun eigen verzekering. Om de kosten voor service zo laag mogelijk te houden, bieden deze experts verschillende opties voor mobiele telefoonreparatie. Ze bieden een selectie van de beste kwaliteit onderdelen voor reparaties, waaronder schermen, batterijen, flex kabels, luidsprekers, antennes en andere benodigdheden. Ze bieden ook een gegarandeerde servicegarantie, zodat klanten zich geen zorgen hoeven te maken over de kwaliteit van de reparaties.Als je in Heerlen woont en je hebt een reparatie nodig voor je mobiele telefoon, neem dan contact op met een van onze experts in de stad. Ze staan klaar om je een kwaliteitsservice te bieden die je nergens anders kunt vinden.

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Breda klaar is wordt dit in mindering gebracht.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. Je aanbetaling wordt altijd afgetrokken van de totaalprijs.


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone

Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren.


Mijn telefoon kan niet gemaakt worden

Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we bieden je een andere oplossing en anders storten we je aanbetaling terug


Telefoonreparatieservice Heerlen

Heerlen is een prachtige stad in Nederland, waar veel mensen wonen en werken. Helaas hebben veel mensen in deze stad last van technische problemen met hun mobiele telefoons. Maar gelukkig is er hulp! Onze experts bieden uitstekende reparatie- en serviceoplossingen voor mobiele telefoons in Heerlen. Onze professionals kunnen u helpen met een breed scala aan reparatie- en servicepunten van mobiele telefoons. We repareren iPhones, Samsungs, Huawei's en andere telefoons van de meest populaire merken. Onze experts kunnen uw telefoon ook upgraden naar de nieuwste versie van het besturingssysteem. Onze technici zijn gekwalificeerd en ervaren en kunnen u helpen met het oplossen van verschillende technische problemen. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen, zodat uw telefoon weer als nieuw werkt. We maken ook gebruik van de modernste technologieën om ervoor te zorgen dat uw telefoon geen schade oploopt. Naast reparaties, bieden we ook technische ondersteuning. We helpen u bij het instellen van WiFi, het instellen van e-mailaccounts, het oplossen van problemen met Bluetooth en het oplossen van problemen met besturingssystemen. Onze professionals kunnen u ook helpen met het back-uppen en herstellen van uw bestanden. Als u op zoek bent naar professionele reparaties en service voor uw mobiele telefoon in Heerlen, kunt u contact opnemen met onze experts. Onze technici garanderen dat uw telefoon binnen de kortst mogelijke tijd weer als nieuw te maken.

iPhone reparatie Heerlen

Ben je een bewoner van Heerlen en heb je een probleem met je iPhone? Wij van telefoonreparatie.nl kunnen je helpen! Onze experts zijn gespecialiseerd in het repareren van iPhones van alle generaties en modellen. Van een eenvoudige reparatie zoals het vervangen van een kapot scherm , een nieuwe batterij, tot het herstellen van een complexe software- of hardwareprobleem. Onze gekwalificeerde technici hebben alle expertise in huis om je iPhone snel en efficiënt te repareren, in de meeste gevallen heb je je apparatuur binnen 25 minuten terug. We gebruiken o.a originele onderdelen en er worden geen kosten in rekening gebracht als het probleem niet kan worden opgelost. Daarnaast bieden we gespecialiseerde diensten zoals het vervangen van het scherm, het upgraden van de software of het installeren van nieuwe applicaties. Neem contact met ons op en we zullen je zo goed mogelijk helpen met je iPhone-probleem. We zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn met de kwaliteit van onze service! Maak een afspraak en laat vandaag nog je iPhone reparatie Heerlen uitvoeren.

Telefoon batterij vervangen in Heerlen

Gaat jouw telefoon batterij snel leeg en zoek je een telefoonwinkel in Heerlen waar je deze kunt laten vervangen? Stop dan met zoeken! Onze experts in Heerlen vervangen je defecte batterij al binnen 20 minuten. Er wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen waar je 1 jaar garantie op krijgt. Heb je spoed met het laten vervangen van je batterij in Heerlen? Geen probleem, je kunt dezelfde dag nog terecht om deze te laten repareren. We beschikken over de nieuwste en beste materialen om jouw batterij reparatie snel en vakkundig uit te voeren. In Heerlen zijn we al jarenlang een begrip in de gsm reparatie service. Maak online een afspraak en laat je telefoon weer lang mee gaan d.m.v een nieuwe batterij.