iPhone Xs reparatie

Laat je iPhone Xs repareren door een expert

Snelle iPhone Xs reparatie

Je kunt dezelfde dag terecht en de reparatie duurt maar 30 minuten.

Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Waar je ook bent.
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Laat je iPhone Xs repareren en krijg altijd minimaal 6 maanden garantie

iPhone Xs maken in 3 stappen

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde winkels waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door je gegevens in te vullen en bevestigen.

Reparatie

Je iPhone Xs wordt gemaakt in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

Welke iPhone Xs wil je laten maken?

iPhone xs max reparatie

iPhone Xs Max

iPhone repair

Onze belofte - Overal in Nederland

Een kapotte iPhone Xs of Xs max is enorm vervelend. Je wordt beperkt in heel veel dagelijkse taken. Wij begrijpen dat een snelle oplossing bij jou in de buurt dan heel belangrijk is. Daarnaast wil je de zekerheid en het vertrouwen dat het goed wordt opgelost. 

Met meer dan 100 reparatiepunten door heel Nederland en ontelbare reparaties zijn we de grootste in de branche. We weten precies wat het beste is voor jou en je iPhone Xs / xsmax. Door onze nauwe samenwerking met de grootste leveranciers bieden we je ook nog een zeer scherpe prijs.

Welke iPhone Xs reparatie voeren wij uit?

iPhone XS scherm reparatie

Een scherm reparatie voor zowel de iPhone XS als de XS Max repareren we direct binnen 20 minuten. Je kan hier dus op blijven wachten. Een scherm reparatie voor de XS is goedkoper dan voor het Max model. Dit komt omdat het een groter scherm is. Een iPhone Xs of XS Max scherm reparatie hoeft niet veel te kosten, we bieden verschillende schermen aan, zo ook een huismerk scherm. Ben je benieuwd hoeveel het kost om jouw iPhone Xs/ XS max scherm te repareren? Bereken dit makkelijk en snel via de site.

iPhone XS batterij vervangen

Je iPhone XS batterij laten vervangen is nog nooit zo makkelijk geweest. Maak een afspraak via de website en blijf wachten terwijl een van de erkende monteurs een nieuwe batterij plaatst in je iPhone xs/ Xs Max. Je bent je telefoon dus niet een paar dagen kwijt! Uiteraard geven we een lange garantie op het vervangen van je iPhone XS of XS max batterij. Dit komt omdat we gebruik maken van de beste kwaliteit onderdelen voor de vervanging van je iPhone XS/ XS Max.

iPhone XS achterkant vervangen

Naast het mooie design van de iPhone XS achterkant is het helaas ook zo dat deze heel breekbaar is. We raden je dus aan deze goed te beschermen d.m.v een stevig hoesje. Heb je toch de pech gehad dat deze stuk is gegaan? Dan zijn wij er om je iPhone XS achterkant vakkundig te vervangen. We beschikken over een speciaal ontworpen laserapparaat waardoor we nauwkeurig je iPhone XS en XS Max achterkant kunnen vervangen. Veel consumenten weten niet dat de achterkant van een iPhone XS/ XS Max te vervangen is en gaan al snel op zoek naar een nieuw toestel. Dit is dus niet nodig! Maak een afspraak en kom snel langs om je iPhone xs achterkant te vervangen.

iPhone Xs repareren overig

Hierboven staat een overzicht van de meest voorkomende reparaties. Behalve deze voeren we ook alle andere reparaties aan je iPhone xs en iPhone xs max. Dus of je nu problemen hebt met slecht bereik, een microfoon die niet goed werkt of andere problemen aan je iPhone xs/ xs max, wij repareren deze voor je bij een van onze aangesloten punten.

100+

iPhone Xs reparatie punten

6

Maanden garantie

150.000

Klanten geholpen

No cure no pay

Als wij je iPhone Xs of Xs max reparatie niet kunnen uitvoeren dan bieden we altijd een alternatief. Soms is je iPhone Xs zo stuk dat het goedkoper is om hem om te wisselen voor een andere iPhone. Als er geen oplossing is dan betaal je niets. We storten dan je  reserveringskosten van €15 terug op je bankrekening. Wel zo eerlijk.
iPhone xs reparatie

Goedkoop je iPhone Xs repareren

De prijzen voor iPhone reparatie hangen sterk af van je exacte model en wat er exact gerepareerd moet worden. Je kunt via onderstaande knop direct uitrekenen wat een iPhone Xs reparatie je gaat kosten. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm of de batterij. Toch zie je dat dezelfde reparatie voor elk model anders is. Hoe nieuwer je iPhone is hoe duurder de reparatie meestal is. Met onze scherpe tarieven zijn we een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Wil jij weten wat jouw iPhone xs repair kost bij een reparatiepunt in de buurt, klik dan op de knop hieronder. 

Wij repareren je iPhone Xs direct terwijl je wacht

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone Xs reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. 


Wil jij je iPhone Xs max laten maken?