iPhone 7 reparatie en repareren in de buurt

iPhone 7 reparatie

Laat je iPhone 7 repareren door een expert

Snelle iPhone 7 reparatie

Je kunt dezelfde dag terecht en de reparatie duurt maar 30 minuten.

Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Waar je ook bent.
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Laat je iPhone 7 repareren en krijg altijd minimaal 6 maanden garantie

iPhone 7 maken in 3 stappen

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde winkels waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip wanneer je jouw telefoon wilt laten maken.

Reparatie

Je iPhone 7 wordt gemaakt in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

Welke iPhone 7 wil je laten maken?

telefoon reparatie garantie

Onze belofte - Overal in Nederland

Onze belofte is simpel en duidelijk. We willen dat je overal in Nederland terecht kan voor de reparatie van je iPhone 7/ 7 Plus. Van het noorden tot het meest zuiden puntje van ons land hebben we telefoon reparatie winkels zitten die jou dezelfde dag nog kunnen helpen met je iPhone 7/7Plus reparatie. Lees de reviews van klanten die je voor zijn geweest en zo begrijp je onze belofte een stukje beter.Je iPhone 7/7 Plus repareren is nog nooit zo makkelijk en betrouwbaar geweest. 

Welke iPhone 7 reparatie voeren wij uit?

iPhone 7 scherm reparatie

Een iPhone 7/ 7plus scherm reparatie voeren we dagelijks uit. Dit is een veel voorkomend model en daarnaast de meest voorkomende reparatie voor dit model. Je iPhone 7 /7 plus scherm reparatie duurt gemiddeld 20 minuten. Je kan hier dus op blijven wachten. Deze reparatie voer je uit als je : een barst in je scherm hebt, touchscreen niet goed reageert of zelf dingen doet, een zwart scherm hebt. Ervaar je een van deze problemen dan heb je waarschijnlijk een schermreparatie nodig voor je iPhone 7/ iPhone 7 plus.

iPhone 7 batterij vervangen

iPhone 7 batterij vervangen kan snel en makkelijk! Alle gegevens blijven op je telefoon staan dus je hoeft geen back-up te maken. Merk jij dat je iPhone 7/ iPhone 7 plus snel leeg gaat? Dan is het tijd om je batterij te vervangen. Het vervangen van je iPhone 7(plus) batterij duurt maar 15-20 minuten en kan tegen een lage prijs. Omdat we gebruik maken van de beste kwaliteit batterijen op de markt, krijg je altijd garantie op je iPhone 7/ iPhone 7 plus batterij vervangen. Maak voor vandaag nog een afspraak en ervaar hoe het is om weer een goedwerkende iPhone 7 te hebben.

iPhone 7 glas reparatie

IPhone 7 / iPhone 7 glas reparatie voor een scherpe prijs met een lange garantie.

iPhone 7 repareren overig

Alle reparaties aan een iPhone 7/ 7 plus voeren we direct uit bij een van onze punten in het land. Je iPhone 7 vandaag nog laten repareren tegen een scherpe prijs met goede garantie kan dus. iPhone 7 microfoon repareren, iPhone 7 geluid doet het niet repareren, iPhone 7 luidspreker repareren, iPhone 7 Plus geluid doet het niet, iPhone 7 plus laten maken en nog vele andere reparaties aan je iPhone 7/ 7 plus.  Goedkope iPhone 7 reparatie.

100+

iPhone 7 reparatie punten

6

Maanden garantie

150.000

Klanten geholpen

No cure no pay

Als wij je iPhone 7 of 7 plus reparatie niet kunnen uitvoeren dan bieden we altijd een alternatief. Soms is je iPhone 7 zo stuk dat het goedkoper is om hem om te wisselen voor een andere iPhone. Als er geen oplossing is dan betaal je niets. We storten dan je  reserveringskosten van €15 terug op je bankrekening. Wel zo eerlijk.
telefoon reparatie nederland

Goedkoop je iPhone 7 repareren

De prijzen voor iPhone reparatie hangen sterk af van je exacte model en wat er exact gerepareerd moet worden. Je kunt via onderstaande knop direct uitrekenen wat een iPhone 7 reparatie je gaat kosten. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm of de batterij. Toch zie je dat dezelfde reparatie voor elk model anders is. Hoe nieuwer je iPhone 7 is hoe duurder de reparatie meestal is. Met onze scherpe tarieven zijn we een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Wil jij weten wat jouw iPhone 7 repair kost bij een reparatiepunt in de buurt, klik dan op de knop hieronder. 

Wij repareren je iPhone 7 direct terwijl je wacht

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone 7 reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. 


Wil jij je iPhone 7 laten maken?