Telefoon Reparatie Waalwijk

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 13.00-18.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-21.00
Za 10.00-17.00
Zo – Gesloten

Stationsstraat 44
5141 Ge waalwijk

Contacteer deze vestiging

Telefoon reparatie Waalwijk

Reparatie van je iPhone in Waalwijk!

Heb je schade aan je mobiele telefoon of is deze defect? Dan kun in Waalwijk terecht bij Telefoonreparatie.nl. Wij repareren elke vorm van schade aan je mobiele telefoon ongeacht het merk of model. Onze gecertificeerde medewerkers aan de reparatie balie staan graag voor je klaar om je te helpen bij alle soorten problemen met je iPhone.

Expert in Moederbord reparatie

Onze Telefoonreparatie.nl vestiging is Waalwijk is gespecialiseerd in moederbord reparatie. De meeste landelijke moederbord reparatie die niet op locatie uitgevoerd kunnen worden, worden verstuurd naar onze vestiging in Waalwijk. Onze experts in deze vestiging zijn meestal instaat om een oplossing te bieden voor moederbord problemen.

Weten waar je aan toe bent!

Bij aankomst bij de reparatiebalie in Waalwijk ondergaat je smartphone een grondige inspectie om te achterhalen wat precies de reden van de schade is. Dit onderzoek wordt ter plekke uitgevoerd. Voor ons is het namelijk van belang dat jij weet waar je aan toe bent, voordat je een besluit gaat maken. Aan onze reparatiebalie maakt de reparatiemedewerkers altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen indien er iets aan je telefoon vervangen moet worden. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor originele iPhone-onderdelen.

Een reparatie is zo geregeld!

De meeste schadegevallen die wij aan onze reparatie balie treffen repareren wij dezelfde dag nog. Er zijn namelijk reparaties, zoals bijvoorbeeld schermreparaties, die niet meer dan twintig minuten van je tijd kosten, wat vandaag de dag wel handig is. Inmiddels is een moment zonder je smartphone niet meer voor te stellen. In je smartphone vind je niet alleen je sociale contacten, maar ook je agenda en allerlei apps die ons leven vergemakkelijken. Privé-gegevens zoals onze bankgegevens of actuele gegevens zoals vertrektijden van het openbaarvervoer zijn informatie die wij dagelijks raadplegen. Je smartphone is onmisbaar geworden in ons dagelijks leven.

Jouw tevredenheid is onze doel!

Bij Telefoonreparatie.nl staat transparantie en openheid op de eerste plaats. Bij ons wordt de reparatie daarom ook uitgevoerd in open ruimte waar jij bij bent. Op deze manier ben jij op de hoogte van elke handeling die wij hebben uitgevoerd. Jouw tevredenheid is onze doel en om deze reden biedt Telefoonreparatie.nl ook nog eens garantie op de reparatie. Waarom zou je nog langer wachten om je smartphone te laten repareren bij Telefoonreparatie.nl? Kom vandaag nog langs bij onze vestiging in Waalwijk!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 13 reviews
 by Dylan

Wat een toppers. Enorm blij met hoe ze communiceren en geruststellen. Keep it up!

 by Sjoerd

Pluspuntjes naar de heren uit Waalwijk, chapeau! Mijn toestel was binnen 1 uur klaar bedankt ervoor

 by Imraan

Dit zijn de Waalwijk specialisten! Ik kom hier altijd heen voor reparaties!

 by Roan

Altijd scherp en klant gericht! Deskundig advies.

 by Jesper

Vriendelijk personeel. Goed advies, en gezellige sfeer!

 by Julian

k had een gebarsten beeldscherm. Deze hebben ze binnen 15 minuten gemaakt! een compleet nieuw beeldscherm voor 99€. De factuur heb ik de volgende dag aan de verzekeringen gegeven en deze werd volledig vergoed. Bedankt!

 by Brent

Geweldig geholpen, de titel: "Het Beste Telefoonzaak van Waalwijk", mogen ze wel komen ophalen!

 by Arthur

Toppie! Lekker snel en eerlijk advies gekregen.

 by Pepijn

Helemaal geweldig binnen een klein half uurtje had ik weer een nieuw glas.Bedankt en ga zo door, de beste van Waalwijk!

 by Justin

iPhone viel uit mijn broekzak, kwam net van werk af. Snel reparatie laten doen, terwijl ik boodschappen deed. Toen ik terug kwam, stond het al klaar!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»