Telefoon Reparatie Ravels

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

Telefoon Reparatie Ravels

iPhone reparaties in België!
Voor het repareren van je smartphone via Telefoonreparatie.nl hoef je niet meer de grens over te gaan, want Telefoonreparatie Ravels biedt nu haar reparatie en vervangingsdiensten ook in België.  Kom je uit Ravels en ben je op zoek naar een locatie waar gekwalificeerde monteurs je iPhone repareren, dan ben je bij Telefoonreparatie.nl op de goede plek beland. In onze reparatieshop repareren wij diverse soorten schade, zoals een barst in het scherm, een niet functionerende home button, een ‘lightning connector’ die niet meer werkt, etc.  

Transparantie en duidelijkheid
Bij binnenkomst zal een ervaren medewerker een inspectie uitvoeren van je mobiele apparaat, zodat het meteen duidelijk wordt wat de schade is. Vervolgens ontvang je advies over wat je beste opties zijn, hoeveel een iphone reparatie kost en hoelang de reparatie duurt. Bij Telefoon reparatie Ravels staat Transparantie en duidelijkheid hoog in het vaandel. Daarom voeren we bij Telefoonreparatie Ravels al onze reparaties niet uit achter gesloten deuren, maar in de aanwezigheid van onze klanten. Een prijsopgave heeft daardoor weinig toelichting meer nodig.

Telefoon Reparaties in korte tijd uitgevoerd
Bij bijna alle reparaties heb je nieuwe onderdelen voor de mobiele telefoon nodig. Telefoon reparatie Ravels maakt alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en ook originele onderdelen. Dit houdt in dat wanneer je je iPhone reparatie in Ravels wilt laten doen, deze vaak ter plekke uitgevoerd kan worden. Bij Telefoonreparatie Ravels hebben de monteurs zoveel ervaring dat een gemiddelde reparatie ongeveer twintig minuten van je tijd kost. In het geval dat een reparatie langer duurt, vanwege het ontbreken van de juiste onderdelen, kunnen de deskundige medewerkers aan de balie je vertellen hoe lang de levertijd is en hoe lang de reparatie zelf duurt. Zo weet je waar je aan toe bent. Je kunt dan een afspraak inplannen op een moment dat jou het beste uitkomt. Kom daarom langs onze vestiging in Ravels en laat je iPhone weer zo goed als nieuw functioneren!