Telefoon Reparatie Amsterdam

Voor een telefoon reparatie in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Met al 15 jaar ervaring in de branche beschikken we over erkende monteurs die de juiste skills en tools hebben om jou telefoon reparatie in Amsterdam snel en vakkundig uit te voeren. Je kan ervan uitgaan dat we de beste kwaliteit onderdelen gebruiken voor je telefoon reparatie. Daarom zit hier altijd garantie op. Een telefoon reparatie in Amsterdam hoeft niet lang te duren. Als je een afspraak maakt kan je blijven wachten op je telefoon reparatie onder het genot van een kopje koffie. Hoe makkelijk is dat!

Telefoon reparatie winkel in Amsterdam

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma: 09.30-17.30
Di:  09.30-17.30
Wo: 09.30-17.30
Do: 09.30-17.30
Vr:  09.30-17.30
Za:  09.30-17.30
Zo: gesloten

Kinkerstraat 6
1053DT Amsterdam

iPhone laten maken Amsterdam

Wil jij je iPhone laten maken in Amsterdam, dan doe je dit natuurlijk bij experts. Met erkende monteurs in dienst zorgen we ervoor dat je iPhone snel weer klaar staat. Je iPhone laten maken in Amsterdam hoeft niet veel te kosten. We hebben verschillende keuzes voor je scherm waaruit je kunt kiezen. De een goedkoper als de ander. Daarnaast hoef je geen afspraak in te plannen om je iPhone te laten maken in Amsterdam, je kan hier altijd voor binnenlopen. Deze staat dan meestal binnen 20 minuten klaar. Dit komt omdat we de iPhone onderdelen altijd op voorraad hebben. Heb je nog vragen over je iPhone laten maken in Amsterdam, kom dan snel langs of neem dan contact op met onze klantenservice.

Goedkope iPhone reparatie Amsterdam

Voor een goedkope iPhone reparatie in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat we verschillende kwaliteiten hebben, schelen deze ook in prijs. Heb je een wat ouder model dan adviseren we je een goedkoper scherm te nemen voor je iPhone reparatie. Dit omdat er bij de oudere modellen bijna geen verschil is qua gebruik in de schermen. Daarnaast is het zo dat we voor alle schermen over het algemeen scherp geprijsd zijn. Door ons grote netwerk van leveranciers en nauwe contacten in onze sector, zorgen we ervoor dat we altijd een lage prijs kunnen aanhouden voor een iPhone reparatie in Amsterdam.

Snelle telefoon reparatie Amsterdam

Voor een snelle telefoon reparatie in Amsterdam kan je terecht bij ons reparatiecentrum in Amsterdam. Met onze lange ervaring beschikken we inmiddels over de juiste skills en tools om jouw telefoon reparatie in Amsterdam snel en bekwaam uit te voeren. Op de meeste telefoon reparaties kan je blijven wachten. Dit duurt dan niet langer dan 30 minuten. We raden je wel aan hier een afspraak voor te maken. Voor een telefoon reparatie in Amsterdam van het model iPhone hoef je geen afspraak in te plannen en dit duurt maximaal 20 minuten. Je kan in de winkel blijven wachten terwijl een van de monteurs je telefoon repareert. Natuurlijk onder het genot van een bakje koffie of kopje thee.

Verzekering en garantie

Telefoon reparatie Amsterdam is door de meeste verzekeraars erkend als reparatiecentrum. Als je de telefoon reparatie dus via je verzekering regelt krijg je de meeste tot volledige kosten gedekt. Daarnaast bieden we als aanvulling hierop altijd garantie op je telefoon reparatie of afgenomen dienst. Zo garanderen we onze kwaliteit en dienstverlening. We vinden het belangrijk dat onze klanten de beste service in Amsterdam krijgen. Dit is terug te zien in onze recensies. We scoren 4.9 uit 5. Voor een telefoon reparatie in Amsterdam ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 13 reviews
 by Evelien

Het was snel binnen 20 minuten klaar.

 by Inge

Nette reparatie winkel, goede en snelle service.

 by J. Smulders

Onlangs een ipad gekocht, goede prijs en prima service.

 by Myrthe

Telefoon hier laten repareren, en toen met de verzekering kunnen regelen.

 by Veronique

Goede prijzen voor reparaties, snel geholpen.

 by Hendrik I.

Mijn to-go plek om mijn mobieltje te repareren!

 by Bjorn

Gloednieuwe refurbished iPhone gekocht, uitstekende service heren

 by Marianne

Uitstekende service, keurig en snel vakwerk.

 by Marleen N.

Samsung laten vallen, geen idee wat er mee aan de hand was. Ze hebben het nagecheckt en ze voldoenen altijd meer dan ik wens, toppers.

 by Lotte

Makkelijk te bereiken, en snel geholpen

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»