Telefoon Reparatie Amsterdam

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

iPhone reparatie Amsterdam

Reparatie van je iPhone in Amsterdam!

Reparatie van een je defecte of beschadigde iPhone is nu ook mogelijk de hoofdstad. In Amsterdam kan je te allen tijde terecht bij Telefoonreparatie.nl. Zodra je de winkel binnenkomt inspecteren we jouw iPhone zowel van binnen als van buiten. Vervolgens maken we een uitgebreide diagnose van de schade, zodat we je precies kunnen meedelen wat de vervolgstappen zijn. In onze reparatie shop maakt het ook niet uit wat de schade is, omdat wij meer doen dan alleen het vervangen van kapotte schermen. Wij zijn van alle markten thuis, dus je kan bij ons terecht voor alle soorten reparaties. En dit gebeurt bij ons ten alle tijde met de grootste zorg, waarbij we gebruik maken van de hoogste kwaliteit onderdelen en/of onderdelen van het originele merk van je telefoon.

Repareren is kostenbesparend en duurzaam!

De prijs voor een nieuwe telefoon is tegenwoordig meer dan wat je betaalt voor je maandelijkse huur. Het aanschaffen van een nieuwe telefoon is dan ook niet een kostenpost die had ingecalculeerd bij een defecte of beschadigde smartphone. Daarnaast is het weggooien van je smartphone zonde voor je portemonnee als voor het milieu, aangezien er nieuw leven ingeblazen kan worden. Repareren is daarom de perfecte alternatief. Hoeveel een reparatie daadwerkelijk kost is nu ook moeilijk in te schatten. Daarom adviseren wij om naar onze reparatiebalie voor een vrijblijvend advies van een van de deskundige medewerkers. De deskundige medewerker zal je ter plekke exact uitleggen wat er met je iPhone aan de hand is, welke reparaties benodigd zijn, welke kosten daaraan verbonden zijn en hoelang de reparatie zal duren. In sommige gevallen repareren wij uw toestel ter plekke, zodat u niet lang zonder uw toestel hoeft te zijn.

Vertrouwde shop voor je telefoon reparatie!

Telefoonreparatie heeft meerdere vestigingen in zowel Nederland als België. Ook in Amsterdam kun je bij ons terecht voor een vervanging of een reparatie. Sommige reparaties, zoals schermreparaties of het vervangen van een accu, kosten niet meer dan twintig minuten van je tijd. En dat is vandaag de dag wel handig. Een moment zonder je smartphone is vandaag de dag niet meer voor te stellen. Naast je sociale contacten, je agenda en allerlei apps die het leven een aangenamer maken zijn er ook talloze andere mogelijkheden zoals internetbankieren of het opvragen van reisgegevens van groots belang.

Jouw tevredenheid is waar wij voor gaan!

Bij vele reparatiewinkels wordt er achter een gesloten deur aan je iPhone geknutseld ver van jouw aanwezigheid. Meestal heb je dan ook geen flauw idee wat er precies gedaan is met je smartphone en waarvoor je eigenlijk betaalt. Daarnaast bieden dergelijk reparatiewinkels ook geen garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij Telefoonreparatie.nl is transparantie en openheid belangrijk en dat willen onze klanten ook bieden. Onze reparaties worden daarom ook in jouw aanwezigheid uitgevoerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je onze winkel pas verlaat wanneer je smartphone naar wens functioneert. Bij Telefoonreparatie.nl is jouw tevredenheid onze tevredenheid en om deze reden biedt Telefoonreparatie.nl ook nog eens garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Genoeg redenen om niet meer te wachten en om vandaag nog op pad te gaan voor je iPhone reparatie bij Telefoonreparatie.nl in Amsterdam.