Telefoon Reparatie Tilburg

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

iphone reparatie Tilburg

Tilburgers opgelet
Kom je uit Tilburg en is je iPhone toe aan een reparatie, dan is dat in een handomdraai geregeld. De meeste reparaties duren gemiddeld twintig minuten en hierdoor heb je snel je vertrouwde mobiele telefoon weer terug. Niet alleen je iPhone, maar ook je Samsung, Huawei, Sony of andere merken mobiele telefoons worden aan de reparatiebalie gerepareerd en van nieuwe onderdelen voorzien. Deze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit of zelfs van het merk van jouw telefoon zelf. Op deze manier ben je verzekerd van een fatsoenlijke reparatie en is je telefoon weer in goed functionerende staat als je de deur van onze reparatieshop uit gaat.

Transparante iPhone reparatie in Tilburg
Bij aankomst gaat een gecertificeerde monteur in jouw aanwezigheid je beschadigde telefoon inspecteren. Aan de reparatiebalie zijn namelijk geen geheimen. Zo zie je ook werkelijk wat de schade aan je telefoon is. Als je iPhone per ongeluk nat is geworden, kun je namelijk denken dat enkel de buitenkant met vocht in aanraking is geweest. Vaak blijkt in een later stadium pas dat het water dieper in je telefoon terecht is gekomen en er ook intern schade is. En als je je iPhone niet direct laat inspecteren, is de schade op langere termijn veel erger en daardoor lastiger of helemaal niet meer te repareren. Kom daarom direct naar onze reparatiedienst en laat je telefoon grondig inspecteren.

Betaalbare reparaties aan je iPhone
Het is voor jezelf vaak lastig inschatten hoeveel een reparatie gaat kosten. Je weet echter wel wat een nieuwe telefoon gaat kosten en wat de leeftijd en de staat van je huidige telefoon is. Je wilt dus graag een slimme keuze maken. Is je telefoon nog maar een paar maanden oud, dan wil je nu niet investeren in een nieuwe en laat je je schade repareren. Maar is je telefoon al wat ouder en heeft deze al eerder schade opgelopen, dan wil je een prijsopgave van de reparatiekosten, voordat je een goede beslissing kunt nemen. Wanneer je voor je iPhone reparatie naar het reparatiecentrum komt, krijg je altijd eerst een prijsopgave, dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Reparatie vergoed door verzekering?
Het reparatiecentrum van Telefoonreparatie.nl is door verzekeraars erkend, waardoor veel verzekeringen de kosten van de reparatie van je iPhone dekken. En door het vertrouwen in de reparaties die door het gekwalificeerd personeel uitgevoerd worden, krijg je ook nog garantie. Zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Op de website van Telefoonreparatie.nl kun je zien welke reparaties wij uitvoeren en voor welke mobiele telefoons wij deze reparaties bieden. Bij al onze vestigingen is de service en kwaliteit van de reparaties van hoge kwaliteit, dat blijkt wel uit de 9,5 die eerdere klanten als score hebben gegeven. Dus kom langs voor je telefoonreparatie.