Telefoon Reparatie Gorinchem

Telefoon reparatie Gorinchem

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 10.00-17.30
Di 10.00-17.30
Wo 10.00-17.30
Do 10.00-17.30
Vr 10.00-17.30
Za 10.00-17.00
Zo – Gesloten

Telefoon Reparatie Gorinchem
Hoogstraat 8
4201cb Gorinchem 

Plan nu je afspraak in bij Telefoon Reparatie Gorinchem

 

Telefoon Reparatie Gorinchem

Niet alleen in de grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven biedt Telefoonreparatie haar reparatie en vervangingsdiensten aan, maar ook in de kleinere streken kun je ons vinden. Kom je uit Gorinchem en is je telefoon defect of beschadigd, dan ben je bij Telefoonreparatie Gorinchem aan het juiste adres. In onze reparatieshop kunnen diverse soorten schade gerepareerd en verschillende onderdelen vervangen worden. Denk hierbij aan een barst in het scherm, een home button die niet meer goed werkt of een niet functionerende lightning connector. Twijfel niet langer en laat bij ons reparatiecentrum een prijsopgave maken, om te zien wat de werkelijke schade is en wat het kost om deze schade te laten repareren. Zelfs al denk je dat er niets te redden valt adviseren we altijd om alsnog langs te komen, zodat de deskundige medewerkers in de reparatieshop je toch kunnen helpen.

Helder en duidelijk
Bij Telefoonreparatie Gorinchem voeren wij onze reparaties niet achter gesloten deuren, zoals bij de meeste reparatieshops wel wordt gedaan. Wij waarborgen transparantie en daarom repareren we jouw smartphone waar jij bij bent, zodat je volledig op de hoogte bent van wat er met je telefoon gebeurt en waar je voor betaalt. Bij Telefoon reparatie Gorinchem waarborgen wij transparantie en duidelijkheid naar onze klanten. Kijk daarom dus gerust mee naar wat een bepaalde schade met je telefoon heeft gedaan en leer gelijk ook hoe je dit in de toekomst kan voorkomen. In sommige iPhone reparatie gevallen lijkt de schade oppervlakkig, totdat je ziet hoe het binnenwerk beschadigd is. Een prijsopgave heeft hierdoor vaak geen toelichting meer nodig.

iPhone Reparatie in een korte tijd
Bij Telefoon reparatie Gorinchem gebruiken wij alleen kwalitatief hoogwaardige onderdelen en/of originele iPhone-onderdelen. Dit betekent dat wanneer je je iPhone reparatie in Gorinchem wilt laten uitvoeren, je niet druk hoeft te maken om wachttijden vanwege onderdelen die eventueel nog zouden moeten bestellen. Bij Telefoonreparatie.nl hebben onze deskundige reparateurs zoveel ervaring dat ze de meeste reparaties al in twintig minuten tot een uur kunnen uitvoeren. Bij extreme schade, zoals bijvoorbeeld problemen met het moederbord, kunnen de deskundige medewerkers aan de reparatiebalie je vertellen wat de levertijd is en hoe lang de reparatie duurt. Zo blijf je op de hoogte en kom je niet voor verassingen te staan.

Verzekering en Garantie!
Een groot voordeel bij het gebruiken van de dienstverlening van Telefoonreparatie.nl is dat het reparatiecentrum erkend is door de meeste verzekeraars, waardoor de kosten van je reparatie in de meeste gevallen worden gedekt door de verzekering. Daarbovenop biedt Telefoonreparatie.nl garantie op alle uitgevoerde reparaties en vervangingen. Zo geven wij onze klanten de geruststelling dat ze bij ons aan het juiste adres zijn. Niets voor niets heeft Telefoonreparatie.nl een score van 9,5 van onze klanten op Trustpilot.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 9 reviews
 by Adrie

Vlotte service!

 by Cor

Er is altijd goed advies, en reparaties!

 by Arnold B.

Nieuwe snel lader gekocht, werkt compleet goed!

 by Chris

Hartelijke en vriendelijke service, genoten van een koffie met een beschermplaatje!

 by Marco

Tijdens het barbeque liet ik mijn telefoon vallen, gelukkig werkte de beeldschermplaatje goed.

 by Bas

Professioneel kan niet beter.

 by Tirya

Service heeft een dikke 10, ontvangen. Echte toppers,

 by Kas

Super goed geholpen vandaag, mijn telefoon is compleet gerepareerd!

 by Benny

Snelle leveringen hele goede service.