Sony reparatie uitvoeren

Je Sony repareren is simpel en snel

50+

Unieke locaties

200+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

goedkope sony reparatie

Goedkope Sony reparatie

Voor een goedkope Sony reparatie ben je aan het juiste adres. Omdat we de arbeidskosten laag houden en voor scherpe prijzen onderdelen inkopen, kunnen we jou een goedkope Sony reparatie aanbieden. De prijs van je Sony reparatie hangt af van welk model je hebt. Voor de nieuwere modellen betaal je meer dan een ouder model omdat de onderdelen hiervan duurder zijn. Toch kunnen we je altijd een goedkope Sony reparatie aanbieden. Check makkelijk en snel de prijs voor jouw Sony reparatie via de modellen pagina. Er is altijd wel een telefoon reparatie winkel bij jou in de buurt die goedkoop je Sony kan repareren.

Sony modellen die we repareren

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de Sony reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door een aanbetaling te doen van €15.

Reparatie

Sony reparatie in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

FAQ over een Sony reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Sony reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie voor je Sony wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afspraken planner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding van het repareren van je Sony, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen voor een reservering?
We vragen een aanbetaling van €15 om een tijdsslot voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen aan de slag om de reparatie voor te bereiden en wordt jij meteen geholpen bij binnenkomst. Als je Sony reparatie voltooid is dan trekken we je aanbetaling af van de totale kosten.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn Sony
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie van je Sony dan wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. Sony repareren zonder gedoe!

Makkelijk en snel je Sony laten repareren bij een betrouwbaar punt. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit onderdelen zit er altijd garantie op het repareren van je Sony. Maak in een paar stappen direct een afspraak om je Sony te laten repareren, na aankomst bij een telefoon reparatie winkel bij jou in de buurt duurt het ongeveer 30 minuten om je Sony te laten repareren. Naast originele Sony onderdelen kan je voor bepaalde reparaties ook kiezen voor een huismerk kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Sony scherm reparatie. Uiteraard zit ook hier een goede garantie op.