Telefoon Reparatie Nijmegen


Vandaag nog je telefoon repareren in Nijmegen

telefoon reparatie nijmegen

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je iPhone gaat kosten. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Om een slot voor je te reserveren doe je veilig online een aanbetaling van €15. Deze wordt in mindering gebracht wanneer je de reparatie laat uitvoeren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Telefoon maken in Nijmegen

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende iPhone! Na de reparatie testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

Meerdere vestigingen

Met 3 vestigingen in Nijmegen is er altijd wel een winkel in de buurt
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Altijd dezelfde garantie op je telefoon reparatie, waar je ook bent. Dus ook in Nijmegen

Snelle telefoon reparatie

Een telefoon reparatie in Nijmegen duurt maar 30 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren Nijmegen

Wil jij je telefoon repareren in Nijmegen dan kan je hier voor bij ons terecht. Met meer dan 100 locaties door het land kan een reparatiewinkel in Nijmegen natuurlijk niet ontbreken. We maken gebruik van de beste kwaliteit onderdelen tegen de juiste prijs. Dit is terug te zien aan de lange garantie die we bieden op je telefoonreparatie in Nijmegen. De opgeleide monteurs zorgen er voor dat je telefoon reparatie zowel snel als vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom is het bij ons mogelijk om te blijven wachten op je telefoon reparatie. Deze duurt gemiddeld 20 minuten.  Je kunt via de homepage eenvoudig en snel de kosten berekenen van de reparatie die je nodig hebt. Heb je nog vragen twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een telefoon reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Nijmegen klaar is wordt dit in mindering gebracht.


iPhone reparatie Nijmegen

Laat vandaag nog je iPhone repareren bij de beste telefoonwinkel van Nijmegen. Snelle en vakkundige reparatie van je iPhone tegen een scherpe prijs. 

Telefoon maken in Nijmegen

Scherm reparatie Nijmegen


Samsung repareren Nijmegen


FAQ Nijmegen