Telefoon Reparatie Leiden


Vandaag nog je telefoon repareren in Leiden

telefoon reparatie leiden

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je iPhone gaat kosten. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Telefoon maken in Leiden

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende iPhone! Na de reparatie testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

Meerdere telefoonwinkels

Met 3 locaties in Leiden is er altijd wel een telefoonwinkel in de buurt
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Altijd dezelfde garantie op je telefoon reparatie, waar je ook bent. Dus ook in Leiden

Snelle telefoon reparatie

Een telefoon reparatie in Leiden duurt maar 30 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren Leiden

Als je opzoek bent naar een betrouwbaar reparatiepunt voor je telefoon in Leiden, kun je terecht bij ons! Wij bieden professionele reparatiediensten voor alle merken en types smartphones, waaronder iPhone en Samsung-telefoons. Onze reparatieservices zijn onder andere schermvervanging, batterijvervanging en software-updates in Leiden.Onze professionele technici zijn gekwalificeerd om al je reparatiebehoeften te vervullen en je telefoon snel en correct te repareren. We gebruiken alleen hoge kwaliteit onderdelen en materialen om ervoor te zorgen dat de reparatie goed verloopt. Je telefoon zal nadien zo goed als nieuw zijn. Naast dat we je telefoon snel en efficiënt repareren, bieden we ook garantie op een telefoon reparatie in Leiden. Als het probleem binnen een bepaalde tijd opnieuw optreedt, zullen we het probleem zonder kosten voor je oplossen. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel reparatiepunt voor je telefoon in Leiden, kun je 6 dagen per week bij ons terecht. Bij ons krijg  je een gegarandeerde kwaliteit reparatie met betrouwbare service en garantie.

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een telefoon reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Leiden klaar is wordt dit in mindering gebracht.


iPhone reparatie Leiden

Wil je je iPhone laten repareren? Kies dan voor een van de reparatiepunten in Leiden! Als je bij ons je iPhone laat repareren, krijg je een service met de hoogste kwaliteit. Onze technici zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het repareren van iPhones. Ze weten precies hoe ze je iPhone snel en efficiënt kunnen repareren, zodat je er zo snel mogelijk weer gebruik van kunt maken. Meestal duurt dit niet langer dan 20 minuten. Wij gebruiken alleen onderdelen van topkwaliteit, zodat je telefoon dezelfde kwaliteit heeft als voorheen. Daarnaast krijg je een garantie van minimaal 6 maanden, zodat je zeker bent dat je iPhone in topconditie blijft. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare reparatie in Leiden voor je iPhone, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Scherm reparatie Leiden

Veel mensen hebben het al meegemaakt: de dag dat hun telefoonscherm kapot is gegaan. Het is een vervelende situatie, want dan is het moeilijk om te communiceren met vrienden en familie, en te werken. Gelukkig is er hulp in Leiden: bij ons kan je je scherm laten repareren! Wij bieden professionele reparatie aan van telefoonschermen die kapot zijn gegaan door vallen of andere schades. Onze techniekers hebben jarenlange ervaring en kunnen je scherm binnen 20 minuten repareren. Als je bij ons je telefoon laat maken, dan krijg je een garantie op de reparatie, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er mindere kwaliteit in je toestel zit. Om je telefoon scherm in Leiden te laten repareren, hoef je alleen maar een afspraak te maken en naar één van onze punten te komen. Ons team staat altijd klaar om je te helpen. Met onze kennis en ervaring kunnen we je scherm snel en efficiënt repareren. We begrijpen ook dat het kapotgaan van je scherm een vervelende situatie is, dus we doen ons best om je hier zo snel mogelijk uit te helpen.


Samsung repareren Leiden

Als je op zoek bent naar een snelle en gemakkelijke oplossing voor jouw Samsung telefoon reparatie in Leiden, kijk dan niet verder. Bij ons kun je eenvoudig een afspraak maken via onze website en je kunt dezelfde dag nog terecht. De reparatie duurt meestal maar 30 minuten, dus je bent binnen de kortste keren weer op weg. We gebruiken alleen originele onderdelen met een jaar garantie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je telefoon weer als nieuw is. Onze deskundige medewerkers staan klaar om jouw Samsung reparatie in Leiden uit te voeren met de beste service. Dus als je een Samsung telefoon reparatie in Leiden nodig hebt, twijfel niet en maak vandaag nog een afspraak bij ons!

Accu vervangen Leiden

Wanneer u uw accuvervanging in Leiden laat uitvoeren bij één van onze punten, kun je ervan uitgaan dat je snel wordt geholpen. Als je een afspraak maakt zorgen wij ervoor dat je reparatie binnen 30 minuten geregeld is. Onze technici gebruiken enkel originele batterijen met garantie van een jaar, zodat je er zeker van bent dat uw accuvervanging in Leiden in goede handen is. Bij een van onze punten een accu laten vervangen is betrouwbaar en betaalbaar, dus waarom zou je nog langer wachten? Maak vandaag nog een afspraak en laat je accu vernieuwen in Leiden bij een van onze reparatiewinkels. 

FAQ Leiden