iPhone 8 reparatie en repareren in de buurt

iPhone 8 reparatie

Laat je iPhone 8 repareren door een expert

Snelle iPhone 8 reparatie

Je kunt dezelfde dag terecht en de reparatie van je iPhone 8 of iPhone 8 plus duurt maar 30 minuten.

Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Waar je ook bent.
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Laat je iPhone 8 repareren en krijg altijd minimaal 6 maanden garantie

iPhone 8 maken in 3 stappen

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde winkels waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door eenvoudig en snel je gegevens in te vullen

Reparatie

Je iPhone 8 wordt gemaakt in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

Welke iPhone 8 wil je laten maken?

telefoon reparatie garantie

Onze belofte - Overal in Nederland

De prijzen voor iPhone reparatie hangen sterk af van je exacte model en wat er exact gerepareerd moet worden. Je kunt via onderstaande knop direct uitrekenen wat een iPhone 8reparatie je gaat kosten. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm of de batterij. Toch zie je dat dezelfde reparatie voor elk model anders is. Hoe nieuwer je iPhone  is hoe duurder de reparatie meestal is. Met onze scherpe tarieven zijn we een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Wil jij weten wat jouw iPhone 8 laten maken kost bij een reparatiepunt in de buurt, klik dan op de knop hieronder. 

Welke iPhone 8 reparatie voeren wij uit?

iPhone 8 scherm reparatie

Een iPhone 8 scherm reparatie is de meest voorkomende reparatie van dit model. Gemiddeld neemt een iPhone 8 scherm reparatie 20 minuten in beslag en kan je hier dus op blijven wachten. Een iPhone 8 plus scherm reparatie is duurder dan het gewone 8 model. Dit komt omdat het scherm een groter formaat heeft en dus een duurdere inkoopprijs. Ook de reparatie van je iPhone 8 plus scherm duurt ongeveer 20 minuten. Uiteraard kan je er van uitgaan dat je een goede garantie krijgt op je iPhone 8 / iPhone 8 plus scherm reparatie.

iPhone 8 batterij vervangen

Je iPhone 8 (plus) batterij vervangen is nog nooit zo makkelijk geweest. Maak een afspraak en blijf wachten op je iPhone 8/ iPhone 8 plus batterij vervanging. Omdat er gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit batterijen op de markt, krijg je altijd garantie op het vervangen van je iPhone 8/ iPhone 8 plus batterij. Bij het vervangen van je iPhone 8 (plus) batterij blijven al je gegevens op je telefoon staan. Je hoeft dus geen back-up te maken of je telefoon naar fabrieksinstellingen zetten. Maak vandaag nog een afspraak voor het vervangen van je iPhone 8/ iPhone 8 plus batterij.

iPhone 8 achterkant vervangen

De achterkant vervangen van je iPhone 8 of iPhone 8 plus kan via telefoonreparatie.nl. Omdat al onze punten beschikken over een laserapparaat kunnen zij je iPhone 8 (plus) achterkant vakkundig vervangen tegen een lage prijs. Je iPhone 8/ iPhone 8 plus achterkant vervangen duurt gemiddeld 2-2.5 uur. Omdat alle onderdelen uit het toestel gaan en weer terug geplaatst worden duurt deze reparatie langer dan andere. Na het vervangen van je iPhone 8/ iPhone 8 plus achterkant ziet je telefoon er weer als nieuw uit.

iPhone 8 repareren overig

De bovengenoemde iPhone 8/ iPhone 8 plus reparaties zijn de meest voorkomende. Toch is dit maar een kleine inkijk op de vele reparaties die we dagelijks uitvoeren aan deze modellen. Voor alle soorten reparatie aan je iPhone 8/ iPhone 8 plus kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan een iPhone 8 microfoon reparatie, iPhone 8 laadpoort, iPhone 8 camera reparatie en nog vele andere reparaties van je iPhone 8 / iPhone 8 plus. Voor meer info of vragen over dit model kun je contact opnemen met onze chatdienst.

100+

iPhone 8 reparatie punten

6

Maanden garantie

150.000

Klanten geholpen

No cure no pay

Als wij je iPhone 8 of 8 plus reparatie niet kunnen uitvoeren dan bieden we altijd een alternatief. Soms is je iPhone 8 zo stuk dat het goedkoper is om hem om te wisselen voor een andere iPhone. Als er geen oplossing is dan betaal je niets. We storten dan je  reserveringskosten van €15 terug op je bankrekening. Wel zo eerlijk.
iphone 8 repareren

Goedkoop je iPhone 8 repareren

De prijzen voor iPhone reparatie hangen sterk af van je exacte model en wat er exact gerepareerd moet worden. Je kunt via onderstaande knop direct uitrekenen wat een iPhone 8 reparatie je gaat kosten. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm of de batterij. Toch zie je dat dezelfde reparatie voor elk model anders is. Hoe nieuwer je iPhone 8 is hoe duurder de reparatie meestal is. Met onze scherpe tarieven zijn we een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Wil jij weten wat jouw iPhone 8 repair kost bij een reparatiepunt in de buurt, klik dan op de knop hieronder. 

Wij repareren je iPhone 8 direct terwijl je wacht

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone 8 reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. 


Wil jij je iPhone 8 laten maken?