Telefoon Reparatie Hoorn


Vandaag nog je telefoon repareren in Hoorn 

telefoon reparatie hoorn

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je iPhone gaat kosten. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Om een slot voor je te reserveren doe je veilig online een aanbetaling van €15. Deze wordt in mindering gebracht wanneer je de reparatie laat uitvoeren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Reparatie in Hoorn

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende iPhone! Na de reparatie testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

Meerdere locaties

Met meerdere punten in Hoorn is er altijd wel een winkel in de buurt
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Altijd dezelfde garantie op je telefoon reparatie, waar je ook bent.

Zo geregeld!

Een telefoon reparatie in Hoorn duurt gemiddeld 20 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren Hoorn

Wil jij je telefoon voor de juiste prijs snel en vakkundig gerepareerd hebben in Hoorn? Dan ben je nu aan het juiste adres. Ons team van experts voert je telefoon reparatie dezelfde dag nog uit tegen de juiste prijs. Veel bedrijven bieden deze dienst aan maar kwaliteit, service en prijs verschilt. Via ons weet je zeker dat je de juiste prijs betaald voor je telefoon reparatie in Hoorn. Daarnaast kan je ervan uitgaan dat de beste kwaliteit onderdelen wordt gebruikt. Daarom krijg je hier een lange garantie op. Over onze service kunnen we veel zeggen maar de recensies spreken voor zich. We scoren gemiddeld maar liefst een 9,7! Dus ben jij op zoek naar een telefoonreparatie punt in Hoorn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak en laat je telefoon vandaag nog repareren.

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Hoorn klaar is wordt dit in mindering gebracht.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. Je aanbetaling wordt altijd afgetrokken van de totaalprijs.


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone

Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren.


Mijn telefoon kan niet gemaakt worden

Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we bieden je een andere oplossing en anders storten we je aanbetaling terug


Snelle iPhone reparatie Hoorn

Voor een snelle en vakkundige reparatie van je iPhone ben je bij ons punt in Hoorn aan het juiste adres. Je hoeft je telefoon niet op te sturen of een back-up te maken, je kunt gewoon blijven wachten terwijl je iPhone wordt gerepareerd. Meestal duurt dit niet langer dan 25 minuten. Hoe makkelijk is dat! We maken gebruik van de beste kwaliteit onderdelen voor je iPhone reparatie in Hoorn, daarom zit hier altijd een lange garantie op. Ben je benieuwd hoeveel het gaat kosten om je iPhone te repareren? Bereken dit makkelijk en snel via onze prijzen pagina. We werken transparant en daarom zijn alle prijzen inclusief de montage, garantie en btw. Geen verborgen kosten dus! Laat vandaag nog je iPhone maken bij een van onze punten in Hoorn.

Samsung reparatie Hoorn

Is je Samsung stuk of werkt deze niet naar behoren? Kom langs bij ons punt in Hoorn en we lossen het direct voor je op. Alle soorten reparaties aan de Samsung voeren we direct uit in onze winkels in Hoorn en sturen deze dus niet op. Je kan bij ons terecht voor een Samsung scherm reparatie in Hoorn, Samsung achterkant reparatie in Hoorn, Samsung batterij vervangen in Hoorn en nog vele andere problemen repareren we dezelfde dag nog bij onze punten in Hoorn. Ook voor andere merken zoals Huawei en Sony kan je terecht bij ons reparatiepunt in Hoorn. 

Goedkoop telefoon maken Hoorn.

Je telefoon goedkoop laten maken in Hoorn kan via telefoonreparatie.nl We bieden je de beste kwaliteit onderdelen tegen een scherpe prijs.

Wil jij dezelfde dag nog je telefoon maken in Hoorn voor de juiste prijs? Maak dan een afspraak en kom langs bij een van onze punten. Hoorn.

Scherm repareren Hoorn

Scherm repareren in Hoorn? Dezelfde dag nog je telefoon scherm gerepareerd in Hoorn. We weten hoe vervelend het is als je jouw telefoon lang moet missen. Daarom repareren we je scherm direct in een van onze punten in Hoorn. Maak een afspraak en blijf wachten terwijl je scherm wordt gerepareerd. Goedkope en snelle reparatie van je  telefoonscherm in Hoorn.

iPad reparatie Hoorn

Ook voor de reparatie van je iPad ben je bij ons punt in Hoorn aan het juiste adres. Door onze lange ervaring in de branche is geen enkele iPad reparatie in Hoorn ons te moeilijk. We snappen hoe belangrijk je iPad voor je kan zijn. Daarom repareren we je iPad glas direct dezelfde dag nog bij ons punt in Hoorn. Ervaar je andere problemen aan je iPad en wil je deze snel opgelost hebben voor de juiste prijs? Maak een afspraak en laat je iPad maken bij een van onze punten in Hoorn.