Telefoon Reparatie Groningen

Vandaag nog je telefoon repareren in Groningen

telefoon reparatie groningen

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je telefoon gaat kosten in Groningen. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Om een slot voor je te reserveren doe je veilig online een aanbetaling van €15. Deze wordt in mindering gebracht wanneer je de reparatie laat uitvoeren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Reparatie in Groningen

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende telefoon! Na de reparatie  van je telefoon testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

Bereikbare locaties

Met 3 telefoonreparatie winkels in Groningen is er altijd wel een punt bij jou in de buurt die jou telefoon kan repareren

Lange garantie

Altijd dezelfde garantie op je telefoon reparatie, waar je ook bent.

Zo geregeld!

Een telefoon reparatie in Groningen duurt ongeveer 25 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren Groningen

Snel en goedkoop je telefoon repareren in Groningen

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een telefoon reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels in Boxtel. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren in Groningen is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Groningen klaar is wordt dit in mindering gebracht.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. Je aanbetaling wordt altijd afgetrokken van de totaalprijs.


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone

Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren.


Mijn telefoon kan niet gemaakt worden

Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we bieden je een andere oplossing en anders storten we je aanbetaling terug


Telefoon maken in Groningen

Telefoon maken in Groningen doe je natuurlijk bij experts. Snel en vakkundig je telefoon laten maken onder het genot van een bakje koffie.

iPhone reparatie Boxtel

Snelle iPhone reparatie Groningen. Blijf wachten terwijl je iPhone wordt gerepareerd

. Goedkoopste iPhone reparatie in Groningen

Telefoon scherm reparatie Groingen

Laat het scherm van je telefoon repareren bij de experts van Groningen

Gsm reparatie Groningen

Goedkope gsm reparatie in Groningen. Snel en makkelijk je gsm laten repareren in Groningen en omgeving.

Samsung en Huawei reparatie Groningen

Samsung reparatie in Groningen. Voor de juiste prijs je samsung laten repareren bij een van onze reparatiecentrums in Groningen.

Lange garantie op je Samsung reparatie en Huawei reparatie in Groningen.

Originele onderdelen voor je Samsung reparatie in Groningen.