iphone laten maken

Wat kost een iPhone scherm vervangen?

Een iPhone scherm reparatie kan bij ons heel goedkoop. Wanneer je gebruik maakt van onze A kwaliteit huismerk schermen dan ben je het goedkoopste uit. Kies je voor een origineel scherm dan betaal je wat meer maar heb je de beste kwaliteit en garantie. Bekijk in onze afsprakentool wat een iPhone scherm repareren kost in jouw situatie.

Hoe lang duurt een iPhone reparatie?

Een iPhone reparatie duurt bij ons meestal 20 tot 30 minuten. Wanneer je een afspraak maakt zorgen we er voor dat we de juiste onderdelen op voorraad hebben en bereiden we je reparatie voor. Een iPhone batterij vervangen of een iPhone scherm reparatie duren altijd 20 minuten.. Sommige reparaties zoals een iPhone achterglas reparatie nemen meer tijd in beslag, maar ook daar garanderen we dezelfde dag gerepareerd!.

Hoe lang krijg ik garantie op mijn iPhone reparatie?

De garantie van je iPhone reparatie hangt af van de kwaliteit die je kiest. Meestal ligt dit tussen de 6 en 24 maanden. Vraag in de winkel om advies voor wat in jou situatie en model het beste is.

Afspraak

Wat als ik te laat ben voor mijn afspraak?

Geen zorgen! Je kunt ons een berichtje sturen en kunt alsnog dezelfde dag terecht. Wil je de afspraak liever naar een andere dag verzetten dan kan dit ook. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen zolang je dit doorgeeft aan onze klantenservice.

Kan ik een telefoon reparatie uitvoeren zonder afspraak?

Je kunt bij ons alleen een reparatie uitvoeren als je online een afspraak maakt en een aanbetaling doet van €15. Dit wordt ook weer in mindering gebracht wanneer je de reparatie uitvoert. Zo zorgen wij er voor dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn ivm COVID en wordt je ook meteen geholpen bij binnenkomst.

Wat gebeurt er als jullie mijn telefoon niet kunnen repareren?

Bij ons betaal je alleen als we het probleem voor je oplossen. Als een reparatie niet kan of haalbaar is bieden we altijd een andere oplossing. Lukt het echt niet, dan betalen we je aanbetaling terug. Je kunt dit online regelen met de klantenservice door je bankrekening nummer door te geven.

Telefoon reparatie

Wanneer kan ik terecht voor een telefoon reparatie?

Je kunt binnen de openingstijden van de vestigingen je telefoon laten repareren. Dit kan dezelfde dag nog. Zo hoef je niet rond te lopen met een kapot toestel.

Wat kost een telefoon reparatie?

De kosten van een telefoon reparatie zijn afhankelijk van je merk, model, en type reparatie. We hebben het makkelijk voor je gemaakt door onze afsprakentool met prijzen te bieden. Zo bereken je met een aantal klikken direct wat het gaat kosten.

Hoe lang krijg ik garantie op een telefoon reparatie?

Je krijgt altijd garantie op je telefoon reparatie en het onderdeel dat vervangen is. meestal is dit tussen de 6 en 24 maanden en hangt dit af van welke kwaliteit je kiest. Wil je een langere garantie meer info, laat je dan adviseren in de winkel wanneer je lang komt voor reparatie.

Hoe lang duurt een telefoon reparatie?

De meeste reparaties staan al binnen 20 minuten klaar. Voor sommige modellen hebben we iets meer tijd nodig. Informeer altijd bij het punt waar je de reparatie laat uitvoeren hoe lang het gaat duren.

Garantie

Hoe lang heb ik garantie op de reparatie?

De garantieduur van je reparatie is afhankelijk van welke dienst je hebt afgenomen. Standaard geven we altijd 180 dagen garantie op je reparatie. Voor sommige reparaties kan dit oplopen tot een garantie van 365 dagen.

Wat valt onder garantie?

We bieden je fabrieksgarantie op je onderdeel. Als iets dus niet naar behoren werkt en jij hebt dit als gebruiker niet zelf veroorzaakt , dan valt dit onder je garantie. Als je zelf je product beschadigd door val/stoot/waterschade valt dit niet onder de garantie.

Betaal ik extra voor garantie?

Nee! Je garantie zit al verwerkt in de prijs die je ziet staan voor je reparatie. Dus geen bijkomende kosten. Wil je toch liever een langere garantie dan kun je een verzekering afsluiten via ons.