Xiaomi reparatie uitvoeren

Je Xiaomi repareren is simpel en snel

50+

Unieke locaties

200+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

Xiaomi reparatie

Goedkope Xiaomi reparatie

Voor een goedkope reparatie aan je Xiaomi ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze nauwe banden in het land van herkomst krijgen we de onderdelen voor een scherpe prijs aangeboden. Daarnaast houden we ook voor dit model de arbeidskosten laag. Hierdoor kunnen we jou een goedkope Xiaomi reparatie aanbieden bij jou in de buurt. Of je nou op zoek bent naar een Xiaomi scherm reparatie, Xiaomi achterkant vervangen, Xiaomi batterij vervangen of een andere reparatie aan je Xiaomi, we hebben altijd wel een punt bij jou in de buurt die je Xiaomi goedkoop kan repareren.

Xiaomi modellen die we repareren

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de Xiaomi reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door een aanbetaling te doen van €15.

Reparatie

Xiaomi reparatie in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

FAQ over een Xiaomi reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Xiaomi reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren voor je Remdi, Mi of Poco is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afspraken planner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen voor een reservering?
We vragen een aanbetaling van €15 om een tijdsslot voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen aan de slag om de reparatie voor te bereiden en wordt jij meteen geholpen bij binnenkomst. Als je Xiaomi reparatie voltooid is dan trekken we je aanbetaling af van de totale kosten.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn Xiaomi
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. Xiaomi repareren zonder gedoe!

Je Xiaomi is stuk en je wilt deze zo snel mogelijk repareren tegen de juiste prijs. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We repareren je Xiaomi snel en makkelijk bij een van onze telefoon reparatie winkels bij jou in de buurt. Of je nou een Xiaomi scherm reparatie zoekt, een batterij wilt vervangen voor je Xiaomi, of een ander probleem aan je Xiaomi wit laten repareren, maak een afspraak en wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie hiervan. Voor alle modellen kunnen we je reparatie uitvoeren. Denk hierbij aan een Redmi telefoon reparatie, Poco telefoon reparatie en Mi telefoon reparatie. Je Xiaomi laten repareren is nog nooit zo makkelijk geweest.