Samsung reparatie uitvoeren

Je Samsung repareren is simpel en snel geregeld

60+

Unieke locaties

200+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

Goedkope Samsung reparatie

De prijzen van een Samsung reparatie schelen per model. Een Samsung A model is goedkoper om te laten repareren dan een S model. Via de knop hieronder kan je direct de prijs berekenen voor jouw Samsung reparatie. Het meest voorkomende probleem aan een telefoon is een kapot scherm, dan voeren wij een Samsung scherm reparatie uit. Deze staat meestal binnen 30 minuten klaar. Omdat we gebruik maken van originele onderdelen zit er altijd minimaal 6 maanden garantie op het laten repareren van je Samsung. Met meer dan 50 locaties door het land is er altijd wel een reparatiepunt bij jou in de buurt waar je terecht kan voor je Samsung reparatie.

Samsung modellen die we repareren

Samsung reparatie

S22 | S21 | S20 | S10 | S9 | S8

A30 | A31 | A32 | A70 | A71 | A72 | A40 | A41 | A42 | A80 | A90 |

Note 8 | Note 9 | Note 10 | Note 20 | Note 22

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de Samsung reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot online en kosteloos

Reparatie

Samsung reparatie in de winkel met 6 maanden garantie.Onze prijzen voor samsung reparatie zijn de goedkoopste in de omgeving!

FAQ over een Samsung reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Samsung reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! Laat het ons weten en we verzetten de afspraak kosteloos voor je. De onderdelen die we apart hebben gehouden voor je blijven voor je gereserveerd.  


Ik weet niet wat er mis is met mijn Samsung
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, je zit nergens aan vast. Samsung repareren zonder gedoe!


Hoe populair is een Samsung reparatie?

Samsungs zijn al jaren zo populair, dat het onoverkomelijk is dat je je Samsung een keer ter reparatie wilt aanbieden bij een goede reparateur. Een iPhone is zo gemakkelijk in het gebruik, dat je eigenlijk bij dit gebruiksgemak niet eens meer stil staat. Met een swipe en een code of vingerafdruk heb je toegang tot al je apps. Van even ontspannen een spelletje spelen als je in de wachtrij staat, tot meer serieuze zaken als het saldo van je bankrekening bekijken voordat je kaarten voor dat festival gaat kopen, het kan allemaal heel eenvoudig met je Samsung.Samsung repareren bij jou in de buurt

Daarom is het ook zo belangrijk dat je Samsung goed blijft functioneren. Je bent er namelijk veel meer afhankelijk van geworden dan je nu misschien door hebt. Zodra er iets niet meer werkt, kom je daar snel achter en dan is het wel zo handig als je het defecte onderdeel kunt laten vervangen bij een deskundige reparateur. Een goede reparateur geeft je advies, laat je weten hoeveel de reparatie van je iPhone gaat kosten en biedt ook nog garantie op het gerepareerde onderdeel. Een nieuwe kopen is niet nodig. Dus wat wil je nog meer?Samsung laten maken

Voor een Samsung reparatie zijn al veel klanten je voor geweest. Overigens kun je hier niet alleen met je Samsung terecht. Ook Huaweis en alle overige merken mobiele telefoons zijn in goede handen van de gecertificeerde medewerkers van het reparatiecentrum. De ervaren monteurs hebben jarenlange ervaring en weten hierdoor welke problemen regelmatig voorkomen bij de diverse soorten telefoons. Dit heeft voor jou als voordeel dat ze gericht kunnen zoeken naar de oorzaak van het probleem dat je ervaart. Uiteindelijk scheelt dit je weer in de portemonnee, want niet alleen is het probleem sneller gevonden, gemiddeld duurt een reparatie ongeveer twintig minuten. Het herstellen van de functionaliteit van je telefoon is op deze manier een fluitje van een cent.Hoe repareren jullie mijn Samsung?

In het reparatiecentrum wordt een vaste werkwijze gehanteerd. Je krijgt eerst een zorgvuldige inspectie van je telefoon door een monteur die je ook meteen laat weten wat de kosten van eventuele reparaties zijn. Je hoeft hiervoor niet ergens in een wachtruimte te wachten, je mag bij de inspectie van je telefoon gewoon aanwezig zijn. Zodra je ziet wat er mankeert aan je Samsung, weet je ook of het de reparatiekosten waard is. Je weet zelf ook het beste wat je telefoon je waard is, dus door eerlijk en open te zijn over de te verwachten reparatiekosten, kun jij pas echt een goede beslissing nemen.Samsung reparatie prijs

Je denkt vaak dat het repareren van je Samsung telefoon ingewikkeld gaat zijn of veel geld gaat kosten. Uit voorzorg heb je misschien al ergens een potje met geld gereserveerd voor onverwachte uitgaven. Je telefoon is inmiddels zo’n praktisch gebruiksobject geworden, dat je geen moment meer zonder kan. Je deelt je locatie, zet een afspraak in je agenda of zoekt via een app uit hoe je bij dat lunchtentje komt en of je hiervoor nog voldoende geld op je rekening hebt staan. En hoewel iedereen graag het laatste model in zijn broekzak wil hebben, lijkt de aanschafprijs van een nieuwe telefoon steeds hoger te worden. Voor de prijs van sommige telefoons kun je zelfs van een kleine vakantie genieten of een dag uitgebreid gaan winkelen voor een hele nieuwe garderobe. Ga daarom niet te snel over tot de aanschaf van een nieuwe telefoon, maar kijk of je huidige telefoon gerepareerd kan worden. Twijfel dus niet langer en kom voor je Samsung reparatie naar één van onze locaties op de website. De tijd die je investeert zal beloond worden met goede service en een uitstekend resultaat.Samsung reparatie Breda

Heeft u uw Samsung telefoon laten vallen of is deze op een andere manier kapot gegaan? De monteurs van TelefoonReparatie.nl Breda voeren de reparatie van uw Samsung vakkundig uit. Zij hebben jaren ervaring met het repareren van telefoons en tablets van Samsung en zijn bovendien gecertificeerd. Haast alle problemen, zoals een kapot Samsung scherm of een kapotte batterij, weten zij te repareren. Deze reparaties zijn doorgaans binnen een uurtje gedaan. Op deze manier heeft u voordelig en snel uw zo goed als nieuwe Samsung terug. Heeft u vragen over Samsung reparatie bij ons in Breda of wilt u een afspraak maken? Dit laatste kan via onze agenda tool. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe duur is Samsung reparatie in Breda?

Als uw telefoon kapot is denkt uw al snel dat het erg duur zal zijn om deze te laten repareren. Dat is echter helemaal niet zo. Natuurlijk, het is niet weinig geld, maar het is doorgaans een stuk goedkoper dan een nieuwe Samsung telefoon kopen. De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de schade en het type telefoon. Zo is een kapot scherm repareren duurder dan het vervangen van de batterij. Op onze site kunt u gemakkelijk vinden hoe duur de reparatie van uw telefoon zal zijn. U komt dus niet voor onverwachte kosten of nare verrassingen te staan.

No fix, no fee

Wij hanteren altijd een zogenaamde no fix, no fee regeling. Dit houdt in dat in het zeldzame geval dat de monteur de telefoon niet weet te repareren, u niks hoeft te betalen. In de praktijk blijkt dat dit niet of nauwelijks gebeurd.

Altijd garantie

Naast de no fix, no fee regeling heeft u na elke reparatie bij TelefoonReparatie.nl Breda 6 maanden garantie. Mocht er in de tijd dus iets mis zijn met de telefoon, dan kunt u altijd langskomen.

Verzekering Samsung reparatie Breda

Wist u dat valschade aan een telefoon in bepaalde gevallen onder de verzekering valt? Het ligt aan uw specifieke verzekering, maar in bepaalde situaties worden de kosten vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Valschade valt soms namelijk onder uw inboedelverzekering of, als de telefoon op vakantie kapot is gegaan, onder uw vakantieverzekering. Vraag nu een gratis offerte aan.

Snelle reparaties

Doorgaans duurt de reparatie van uw Samsung telefoon niet erg lang. Het hangt af van de schade. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs zijn vaak binnen een uur klaar met de reparatie. In de tussentijd kunt u even wachten onder het genot van een kopje koffie. U mag gratis gebruik maken van onze Wifi. De monteur vindt het geen probleem als u mee wilt kijken met de reparatie. Natuurlijk kunt u in de tussentijd ook wat anders doen. Op onze website kunt u vinden hoelang de reparatie ongeveer zal duren. Bij sommige gevallen kunnen wij echter niet direct bepalen hoelang de reparatie zal duren.

Uitgevoerd door gecertificeerde monteurs

Alle monteurs die bij ons werkzaam zijn, zijn gecertificeerd. Zij doen dit werk al jaren lang en hebben hier ook voor geleerd. Daarom weet u zeker dat de reparatie niet alleen snel maar ook goed wordt gedaan.

Zelf Samsung repareren

Wij zien dat mensen steeds vaker ervoor kiezen om zelf aan hun Samsung telefoon te gaan sleutelen wanneer deze kapot is. Dit raden wij niet aan, tenzij u zelf een monteur bent. U loopt namelijk de kans om de telefoon alleen maar verder te beschadigen. Veel mensen beseffen niet hoe voorzichtig men moet zijn met het repareren. Ook zijn de onderdelen die u online kunt bestellen, zoals nieuwe schermen of accu’s, niet de door Samsung goedgekeurde onderdelen. Deze zijn minder betrouwbaar en gaan simpelweg minder lang mee.

Alle Samsung telefoons

Onze monteurs kunnen alle Samsung telefoons repareren. Het is voor hun geen probleem als u een wat ouder model heeft. Ook met de nieuwste Samsung Galaxy S kunt u bij ons terecht. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit op de Samsung Galaxy A, Note en de Samsung Galaxy J.

Waterschade Samsung reparatie

Heeft uw Samsung telefoon waterschade opgelopen? Het is belangrijk dat de telefoon dan zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Anders zou deze wel eens permanent kapot kunnen zijn. Onze monteurs in Breda hebben veel ervaring op gebied van waterschade reparatie. Zij maken gebruik van chemische middelen om de telefoon te reinigen en vervangen de onderdelen die defect zijn. Soms is de waterschade zo ernstig dat de Samsung telefoon helaas niet meer te repareren is.

Kapot Samsung scherm?

Iedereen laat wel eens zijn telefoon vallen. Als u geen hoesje gebruikt, is de kans groot dat er dan een flinke barst in het scherm zit. De monteurs in onze zaak in Breda repareren uw Samsung scherm snel en voordelig. Dan kunt u snel weer genieten van uw telefoon, nu zonder gebarsten scherm.

Neem contact op voor advies

Heeft u vragen over de reparatie van uw Samsung in Breda? Neem dan contact op. Ook als u advies nodig hebt over een reparatie of nieuwe aankoop kunt u ons altijd bereiken. Onze professionele monteurs helpen u graag.

Afspraak maken bij TelefoonReparatie.nl Breda

Wilt u een afspraak maken om uw Samsung te laten repareren? Dit is zo gedaan met onze handige agendatool. U klikt simpelweg op uw type telefoon, de soort schade en u selecteert vervolgens de datum en tijd die u het beste uitkomt. Heeft uw Samsung waterschade of bent u in de buurt? Dan kunt u ook gewoon bij ons naar binnenlopen. Onze deur staat altijd open en onze monteurs hebben vast nog wel wat tijd om u te helpen. Voordat u langskomt is het wel zo verstandig om even naar onze openingstijden te kijken.

Waar kunt u ons vinden?

Wij zijn door heel Nederland verspreid met meer dan 30 vestigingen. Overal hanteren we dezelfde prijzen en garantievoorwaarden. Er is altijd wel een winkel in de buurt. Als dat niet zo is komen wij langs op locatie of kunt u de telefoon naar een postNL punt sturen. U ontvangt uw toestel de volgende werkdag gerepareerd terug. 

Samsung reparaties TelefoonReparatie.nl Breda

Wij repareren niet alleen Samsung telefoons. Ook de tablets van dit populaire merk worden door ons gerepareerd. Ook met kapotte of beschadigde telefoons van Apple, HTC, LG of Huawei kunt u bij ons terecht. Alle reparaties worden snel en zorgvuldig uitgevoerd door onze professionele monteurs. Na elke reparatie heeft u 6 maanden garantie. U bent er dus van verzekerd dat de reparatie vakkundig wordt uitgevoerd.