Telefoon Reparatie Rotterdam

telefoon reparatie in rotterdam

Prijs berekenen

Je kunt binnen 1 minuut online de prijs berekenen middels onze tool. Vul de gevraagde gegevens in en bekijk wat het repareren van je telefoon gaat kosten in Rotterdam. Je bepaalt zelf voor welke kwaliteit je kiest. Heb je hulp of uitleg nodig dan helpt de klantenservice je graag verder.

Afspraak maken

in de volgende stap kies je een datum en tijdstip die voor jou het beste past. Je kunt dezelfde dag en direct terecht om je iPhone scherm te repareren. Om een slot voor je te reserveren doe je veilig online een aanbetaling van €15. Deze wordt in mindering gebracht wanneer je de reparatie laat uitvoeren. Onderzoek en advies is bij ons altijd gratis.

Reparatie in Rotterdam

Op het afgesproken tijdstip kom je langs in de winkel en ben je gelijk aan de beurt. De deskundige reparateur neemt alles met je door en begint direct aan je reparatie. Binnen 20 minuten ben je klaar en heb jij weer een goed werkende telefoon! Na de reparatie testen we samen je toestel en geven we je een garantiebewijs.

Meerdere vestigingen

Met 4 vestigingen in Rotterdam is er altijd wel een telefoonreparatie winkel in de buurt

Uitstekende garantie

Altijd dezelfde garantie op je telefoon reparatie, waar je ook bent.

Super snel geregeld!

Een telefoon reparatie in Rotterdam duurt maar 20 minuten en je kunt direct terecht.

Telefoon repareren in Rotterdam.

Je telefoon repareren in Rotterdam doe je natuurlijk bij experts. Veel bedrijven bieden deze dienst aan in Rotterdam, maar kwaliteit, prijs en service verschilt. Als je telefoon stuk is gegaan, is dat al vervelend genoeg. Je wilt niet nog meer tijd verspillen aan een betrouwbare winkel zoeken. Via telefoonreparatie.nl weet je zeker dat je telefoon gerepareerd wordt met hoge kwaliteit onderdelen voor de juiste prijs. Uiteraard krijg je naast een goede service ook een lange garantie op je gsm reparatie in Rotterdam. Al onze monteurs zijn opgeleid en kunnen je telefoon reparatie in Rotterdam snel en vakkundig uitvoeren. Je kan dezelfde dag nog terecht om je telefoon te laten repareren in Rotterdam en kan blijven wachten hierop. De gemiddelde telefoon reparatie duurt 20 minuten.

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een telefoon reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een telefoon reparatie wilt reserveren in Rotterdam is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen ?

We vragen een aanbetaling van €15 om een plek voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen de reparatie voorbereiden. Als je telefoon reparatie in Rotterdam klaar is wordt dit bedrag in mindering gebracht.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. Je aanbetaling wordt altijd afgetrokken van de totaalprijs.


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone

Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren.


Mijn telefoon kan niet gemaakt worden

Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we bieden je een andere oplossing en anders storten we je aanbetaling terug


iPhone repareren Rotterdam

Laat vandaag nog goedkoop je iPhone repareren in Rotterdam! Met al jarenlange ervaring in de branche zorgen onze monteurs voor een snelle en vakkundige reparatie aan jouw iPhone. Een iPhone laten repareren in Rotterdam hoeft niet veel te kosten of lang te duren. Via de site bereken je eenvoudig en snel de kosten voor een iPhone reparatie in Rotterdam. Nadat je een afspraak hebt gemaakt bij het dichtstbijzijnde punt bij jou in de buurt kan je blijven wachten op jouw iPhone reparatie. Gemiddeld duurt het laten repareren van je iPhone in Rotterdam 20 minuten. Ga vandaag nog op pad voor een iPhone reparatie in Rotterdam. 

Samsung reparatie Rotterdam


Voor een Samsung reparatie in Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat we gebruik maken van originele onderdelen krijg je altijd 1 jaar garantie op je Samsung reparatie in Rotterdam. Of je nou een Samsung scherm reparatie nodig hebt, een nieuwe batterij in je Samsung wilt laten plaatsen, of een ander probleem aan je Samsung device, wij repareren je Samsung dezelfde dag nog bij onze punten in Rotterdam. We vinden transparantie belangrijk en daarom kun je altijd meekijken terwijl je Samsung wordt gerepareerd in Rotterdam, Maak voor vandaag nog een afspraak en laat direct je Samsung repareren bij een van onze punten in Rotterdam.

Telefoon laten maken Rotterdam

Je telefoon maken in Rotterdam bij erkende monteurs? Dat kan makkelijk en snel via telefoonreparatie.nl. Geen gedoe met onbetrouwbare onderdelen en winkels, maar transparantie en hoge kwaliteit voor je telefoon. Je telefoon maken

iPad laten maken Rotterdam

iPad glas laten maken in Rotterdam

smartphone repair in rotterdam city. cheap phone repair 

Rotterdammers opgelet, want naast Antwerpen en Amsterdam is een reparatie van je defecte of beschadigde iPhone nu ook mogelijk de havenstad! In Rotterdam kan je gewoon te allen tijde binnenvallen bij Telefoonreparatie Rotterdam. Zodra je ons binnen komt dan ondergaat je iPhone een grondige inspectie, waaruit we kunnen bepalen wat de schade is van je smartphone, zodat we je in details kunnen meedelen wat de vervolgstappen zijn. In onze reparatie shop maakt het ons niet uit wat uw schade is, omdat wij meer dan alleen beschadigde schermen vervangen. Voor al jouw reparaties kan je bij ons terecht. En dit voeren wij altijd uit met de grootste zorg, waarbij wij gebruik maken van de hoogste kwaliteit onderdelen en/of onderdelen van het originele merk van je telefoon.

De prijs voor een nieuwe smartphone met alle opties en mogelijkheden vandaag de dag meer dan je dan je betaalt voor je maandelijkse huur. Het kopen van een nieuwe telefoon is dan ook niet een uitgave waar je van tevoren op rekent. Vooral niet als je plotseling wordt geconfronteerd met een beschadigd of defect geraakte smartphone. Daarnaast is het weggooien van je smartphone een verspilling voor zowel je portemonnee als van het milieu, omdat er nieuw leven ingeblazen kan worden. Repareren is daarom ook een goed alternatief. Om erachter te komen hoeveel een reparatie zal kosten is het verstandig om naar onze reparatiebalie te komen voor een geheel vrijblijvend advies van een van onze deskundige medewerkers. De deskundige medewerker van Telefoon Reparatie Rotterdam zal je exact vertellen wat er met je iPhone aan de hand is, welke reparaties nodig zijn, wat je ervoor moet betalen en hoelang het duurt voordat je smartphone gerepareerd is.

Telefoonreparatie Rotterdam is al gevestigde reparatieshop met meerdere vestigingen in zowel Nederland als België. Ook bij Telefoon Reparatie Rotterdam kan je bij ons terecht voor een vervanging of een reparatie van je smartphone. Sommige reparaties, zoals iPhone reparatie of het vervangen van een accu, kosten niet meer dan twintig minuten van je tijd. Tal van tevreden klanten zijn u al voor geweest. Niets voor niets hebben onze vestigingen een score van een 9,5 op 10.

Bij vele reparatiewinkels wordt er achter een gesloten deur aan uw iPhone gewerkt ver weg uit jouw zicht. Vaak weet je dan ook niet wat er precies gedaan is met je smartphone en waar je nu eigenlijk voor betaald. Bij Telefoon reparatie Rotterdam hoe je je daar niet druk over te maken, want bij ons is transparantie en openheid van uiterst belang en dat bieden wij ook aan onze klanten. Wij voeren daarom ook onze reparaties uit waar je bij bent. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je onze winkel pas verlaat, zodra je smartphone naar wens werkt. Bij Telefoon reparatie Rotterdam is jouw tevredenheid namelijk onze tevredenheid en daarom biedt Telefoonreparatie Rotterdam als een van de weinige reparatieshop ook nog eens garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Genoeg voordelen om niet je tijd niet meer te verspillen en vandaag nog naar Telefoon reparatie Rotterdam in Rotterdam te gaan voor het repareren van je defecte of beschadigde iPhone of ander toestel.