Oppo reparatie uitvoeren

Je Oppo repareren is simpel en snel

50+

Unieke locaties

200+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

Oppo telefoon reparatie

Goedkope Oppo reparatie

Oppo reparatie uitvoeren in Breda?

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de Oppo reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door een aanbetaling te doen van €15.

Reparatie

Oppo reparatie in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

FAQ over een Oppo reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Oppo reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen voor een reservering?
We vragen een aanbetaling van €15 om een tijdsslot voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen aan de slag om de reparatie voor te bereiden en wordt jij meteen geholpen bij binnenkomst. Als je iPhone reparatie voltooid is dan trekken we je aanbetaling af van de totale kosten.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn Samsung
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. Oppo repareren zonder gedoe!

Oppo laten repareren bij jou in de buurt