OnePlus reparatie uitvoeren

Je OnePlus repareren is simpel en snel

50+

Unieke locaties

200+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

one plus reparatie

Goedkope OnePlus reparatie

Ben jij op zoek naar een goedkope reparatie van je OnePlus telefoon? Dan ben je nu aan het juiste adres. Met meer dan 50 locaties in het land is er altijd een reparatiewinkel bij jou in de buurt waar je terecht kan voor een goedkope OnePlus reparatie. Het laten repareren van je Oneplus hoeft niet lang te duren. Voor de meest voorkomende reparaties sta je na 30 minuten weer buiten. Op alle reparaties van de OnePlus zit altijd minimaal 6 maanden garantie. Je OnePlus laten repareren is nog nooit zo makkelijk geweest!

One Plus modellen die we repareren

oneplus nord reparatie

Nord modellen

oneplus reparatie

Pro modellen

oneplus overige modellen

Overige modellen

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de OnePlus reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door een aanbetaling te doen van €15.

Reparatie

OnePlus reparatie in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

FAQ over een OnePlus reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een OnePlus reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen voor een reservering?
We vragen een aanbetaling van €15 om een tijdsslot voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen aan de slag om de reparatie voor te bereiden en wordt jij meteen geholpen bij binnenkomst. Als je OnePlus reparatie voltooid is dan trekken we je aanbetaling af van de totale kosten.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn OnePlus
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. OnePlus repareren zonder gedoe!

OnePlus telefoon repareren bij jou in de buurt is nog nooit zo makkelijk geweest! Vul je postcode in en vind een reparatiepunt bij jou in de buurt waar je jouw OnePlus direct kan laten repareren. Omdat we gebruik maken van de beste kwaliteit onderdelen zit er altijd minimaal 6 maanden garantie op je OnePlus reparatie. We kunnen alles repareren aan je Oneplus, denk hierbij aan: OnePlus schermreparatie, OnePlus achterkant reparatie, OnePlus batterij vervangen en nog vele andere reparaties van je OnePlus. Het laten repareren van je OnePlus hoeft niet veel te kosten. Druk bovenaan de pagina op jouw model en check gelijk de prijs voor je Oneplus reparatie.