iPhone x reparatie en repareren in de buurt

iPhone X & Xr reparatie

Laat je iPhone X repareren door een expert

Snelle iPhone X reparatie

Je kunt dezelfde dag terecht en de reparatie duurt maar 30 minuten.

Altijd dichtbij

Er is altijd een vestiging bij jou in de buurt. Waar je ook bent.
garantie telefoon reparatie

Uitstekende garantie

Laat je iPhone Xr repareren en krijg altijd minimaal 6 maanden garantie

iPhone X maken in 3 stappen

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde winkels waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot door je gegevens in te vullen en bevestigen.

Reparatie

Je iPhone X wordt gemaakt in de winkel met 6 maanden garantie. De aanbetaling voor je reservering wordt afgetrokken van de totaalprijs. 

Welke iPhone wil je laten maken?

iPhone repair

Onze belofte - Overal in Nederland

Een kapotte iPhone X is enorm vervelend. Je wordt beperkt in heel veel dagelijkse taken. Wij begrijpen dat een snelle oplossing bij jou in de buurt dan heel belangrijk is om snel weer een goed werkende iPhone Xr of X te hebben. Daarnaast wil je de zekerheid en het vertrouwen dat het goed wordt opgelost. 

Met meer dan 50 reparatiepunten door heel Nederland en ontelbare reparaties zijn we de grootste in de branche. We weten precies wat het beste is voor jou en je iPhone X/Xr. Door onze nauwe samenwerking met de grootste leveranciers bieden we je ook nog een zeer scherpe prijs.

Welke iPhone-X reparatie voeren wij uit?

iPhone X / Xr scherm reparatie

Een iPhone X scherm repareren we binnen 20 minuten. of het nou de iPhone X of iPhone Xr is, wij hebben de schermen altijd op voorraad. De prijzen van een iPhone X scherm reparatie zijn niet hetzelfde als die van een iPhone Xr. Je kan deze makkelijk terug vinden op onze prijzen pagina. 

iPhone X / Xr batterij vervangen

Gaat jouw iPhone X/ Xr snel leeg of valt deze plotseling uit, dan is het waarschijnlijk tijd om je batterij te vervangen. Het laten vervangen van je iPhone X/ Xr batterij duurt niet lang en hoeft niet veel te kosten. Als je een afspraak maakt kun je blijven wachten op de vervanging van je batterij onder het genot van een bakje koffie of kopje thee. Na het vervangen van je iPhone X/ Xr batterij merk je gelijk dat deze weer langer meegaat.

iPhone X / Xr achterkant vervangen

Je iPhone X/ Xr achterkant vervangen kan niet overal. Alleen winkels die in het bezit zijn van een laser apparaat kunnen je achterkant dezelfde dag nog vervangen. Daarnaast zorgt dit apparaat ervoor dat je telefoon er na vervanging weer als nieuw uitziet. Het vervangen van je iPhone X/ Xr achterkant duurt langer dan andere diensten, maar staat altijd dezelfde dag nog klaar.

Overige iPhone X / Xr reparatie

Ook voor overige reparatie aan je iPhone X/ Xr kan je bij ons terecht. Hierboven beschrijven we de meest voorkomende reparaties van de iPhone X/ XR modellen om je een simpel overzicht te kunnen geven. Maar ook voor alle andere problemen aan je iPhone X en iPhone XR staan we voor je klaar om deze te repareren. Denk hierbij aan een microfoon reparatie, laadpoort vervanging, geluid probleem en heel veel andere dingen waar problemen aan ontstaan.

50+

Winkels voor iPhone X reparatie

6

Maanden garantie

150.000

Klanten geholpen

No cure no pay

Als wij je iPhone Xr of iPhone X reparatie niet kunnen uitvoeren dan bieden we altijd een alternatief. Soms is je iPhone zo stuk dat het goedkoper is om hem om te wisselen voor een andere. Als er geen oplossing is dan betaal je niets. We storten dan je  reserveringskosten van €15 terug op je bankrekening. Wel zo eerlijk.
iPhone X reparatie

Goedkoop je iPhone X en Xr repareren

De prijzen voor iPhone reparatie hangen sterk af van je exacte model en wat er exact gerepareerd moet worden. Je kunt via onderstaande knop direct uitrekenen wat een iPhone 13 reparatie je gaat kosten. De meest voorkomende reparaties zijn het vervangen van het scherm of de batterij. Toch zie je dat dezelfde reparatie voor elk model anders is. Hoe nieuwer je iPhone is hoe duurder de reparatie meestal is. Met onze scherpe tarieven zijn we een van de goedkoopste aanbieders in Nederland. Wil jij weten wat jouw iPhone 13 repair kost bij een reparatiepunt in de buurt, klik dan op de knop hieronder. 

Wij repareren je iPhone X direct terwijl je wacht

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een iPhone X reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding, al voordat jij er bent!


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Zo kun je later alsnog je telefoon laten repareren bij de experts van Nederland. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn iPhone
Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek van je iPhone X. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je iPhone X niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. 


Wil jij je iPhone Xr laten maken?


Hoe duur is een iPhone X reparatie?

Dit hangt af van welke reparatie je precies nodig hebt. Bereken dit eenvoudig en snel via onze afsprakentool. Vul je locatie in en krijg prijzen te zien van telefoonwinkels bij jou in de buurt.iPhone X repareren bij jou in de buurt

Met meer dan 100 locaties door het land is er altijd wel een reparatiepunt bij jou in de buurt. Plan een afspraak in en laat hier dezelfde dag nog je iPhone X repareren.


iPhone X maken met reservering

Na je reservering gaan de monteurs direct al aan de slag. Ze zorgen er voor dat je onderdeel klaar ligt als je aankomt. Zo kun jij blijven wachten terwijl wij je iPhone X/ XR maken. 


iPhone X batterij vervangen

Je iPhone X/ XR batterij vervangen is zo geregeld! Maak een afspraak en blijf wachten terwijl je  iPhone X batterij wordt vervangen.


iPhone X scherm reparatie

Is je iPhone X of iPhone XR scherm gebarsten of stuk dan heb je een scherm reparatie nodig. Bij al onze reparatiepunten door het land kan je hier dezelfde dag voor terecht. Maak een afspraak en laat vandaag nog een iPhone X scherm reparatie uitvoeren.