Huawei reparatie uitvoeren

Je Huawei repareren is simpel en snel

60+

Unieke locaties

200+

Certified reparateurs

6

Maanden garantie

150.000

Tevreden klanten

huawei reparatie

Goedkope Huawei reparatie

De prijs voor je Huawei reparatie hangt sterk af van welk model je hebt. Voor een nieuwe model Huawei betaal je meer voor de reparatie dan een ouder model. Toch bieden we via telefoonreparatie.nl altijd een goedkope Huawei reparatie aan. Omdat we de arbeid kosten laag houden en voor scherpe prijzen inkopen kunnen we jou een goedkope reparatie voor je Huawei aanbieden. De meest voorkomende reparaties zijn een Huawei scherm reparatie, Huawei batterij vervangen en Huawei achterkant reparatie. We voeren alle reparaties aan je Huawei direct uit en hoeven deze dus niet op te sturen. Zo hoef jij je Huawei niet langer te missen dan nodig is voor een reparatie.

Huawei modellen die we repareren

huawei p reparatie

Dit zijn de P, Pro, Smart, of Lite modellen

huawei mate reparatie

Dit zijn de Mate, Mate pro, of Mate lite modellen

huawei y reparatie

De Y modellen, Nova modellen of Tablets

Prijs berekenen

Bereken online de prijs van de Huawei reparatie. Je ontvangt een lijst met dichtstbijzijnde locaties waar je de reparatie kunt uitvoeren.  

Afspraak maken

Selecteer een gewenste datum en tijdstip. Je reserveert dit tijdsslot online en zonder extra kosten

Reparatie

Huawei reparatie in de winkel met 6 maanden garantie.Je kiest zelf of je een origineel Huawei reparatie onderdeel neemt.

FAQ over een Huawei reparatie

Kan ik ook zonder afspraak komen?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak een Huawei reparatie te laten uitvoeren in een van onze telefoonwinkels. Ook als je met spoed een reparatie wilt reserveren is dat mogelijk. Je kunt dus altijd gelijk terecht. 


Hoe werkt een online reservering?

Met onze afsprakenplanner kun je binnen 1 minuut een afspraak plannen door een aantal vragen te beantwoorden. De vestiging ontvangt hier een melding van en start direct met de voorbereiding voor je Huawei reparatie, al voordat jij er bent!


 Waarom moet ik aanbetalen voor een reservering?
We vragen een aanbetaling van €15 om een tijdsslot voor je te reserveren. Zo kunnen de reparateurs meteen aan de slag om de reparatie van je Huawei voor te bereiden en wordt jij meteen geholpen bij binnenkomst. Als je Huawei reparatie voltooid is dan trekken we je aanbetaling af van de totale kosten.


Wat als ik verhinderd ben?

Geen probleem! We verzetten de afspraak kosteloos voor je. Je hoeft geen nieuwe aanbetaling te doen. 


Ik weet niet wat er mis is met mijn Huawei


Onze reparateurs doen kosteloos een vooronderzoek. Hierdoor kunnen we je van tevoren een duidelijke prijsopgaaf geven. Je beslist altijd zelf of je de reparatie wilt laten uitvoeren. Kan je telefoon niet gerepareerd worden of is het toch te duur? Geen probleem, we storten je aanbetaling terug en je zit nergens aan vast. Huawei repareren zonder gedoe!

Je Huawei repareren doe je natuurlijk bij de experts van Nederland. De monteurs zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie aan je Huawei. Of je nou het scherm wilt laten repareren van je Huawei, een Huawei batterij wilt vervangen of andere problemen ervaart met je apparaat, we repareren alles aan je Huawei direct voor de juiste prijs! Als het repareren van je Huawei het niet meer waard is, zal een van de erkende monteurs dit aangeven. In sommige gevallen is het namelijk verstandiger om een nieuw toestel te halen. Gelukkig komt dit niet vaak voor en is het laten repareren van je Huawei altijd de moeite waard. Via ons heb je geen lange wachttijden, korte garanties of andere onduidelijkheden. Je kan altijd dezelfde dag nog terecht om je Huawei te laten repareren. Daarnaast maken we gebruik van de beste kwaliteit onderdelen en daarom zit er altijd minimaal 6 maanden garantie op je Huawei reparatie. Makkelijk en snel je Huawei laten maken bij een reparatie punt bij jou in de buurt? Maak dan eenvoudig een afspraak via de knop hieronder.