Tips voor iPhone batterij

Battery Control!

Je rent de deur uit en kan nog snel je jas pakken. Gelukkig je hebt de laatste bus, tram, metro of trein gehaald. Maar dan is je batterij van je telefoon bijna leeg, omdat je het vergeten was op te laden. Je moet nog een flink afstand voordat je op locatie bent en je wilt toch wel bereikbaar zijn. Hoe nu verder? Met onderstaande tips gaan we ervoor zorgen dat je niet ‘off-grid’ hoeft te gaan.

De eerste en beste tip die ik je kan geven is laat je telefoon met rust. Het gebruik van je smartphone heeft heel veel effect op je batterij. Ten tweede is het handig om batterijbesparing in te schakelen.  Meldingen komen daardoor vertraagd binnen en je smartphone zorgt ervoor dat je apps op de achtergrond niet steeds vernieuwd worden. Het aanpassen van je helderheid van je beeldscherm, trillingen en notificaties zijn stuk voor stuk besparingen op je batterij. Ook het uitzetten van Bluetooth, WiFi en locatievoorzieningen (gps) zorgt ervoor dat je smartphone niet continu op zoek is naar signalen in de omgeving. Tot slot is het advies om muziek en podcast te vermijden. Mocht je je zodanig vervelen probeer dan in ieder geval niet om muziek of podcasts te beluisteren via luidspreker. Dit is namelijk ook ‘killing’ voor je batterij.

Mocht het zo zijn dat je batterij defect is of niet goed oplaadt, dan kun je ten alle tijden terecht bij een van onze vele locaties. In een mum van tijd vervangen deskundige reparateurs de accu van je smartphone of tablet ongeacht het type merk smartphone dat je hebt. Bij Telefoon Reparatie Breda kun je overigens ook terecht voor de leukste accessoires, zoals bijvoorbeeld een Powerbank zodat je ten alle tijden je smartphone of tablet kan opladen.

Leave a Reply