Telefoon Reparatie Zundert

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

iPhone reparatie Zundert

Reparatie van je Telefoon in Zundert!

Is je iPhone defect of heeft het schade geleden en je bent woonachtig in de buurt van het mooie dorp Zundert? Je zorgen zijn voorbij, want bij Telefoon reparatie Zundert kun je terecht voor al je schadegevallen. Bij ons maakt het niet uit welk merk mobiele telefoon je hebt, onze gekwalificeerde willen je te allen tijde helpen met het oplossen van je problemen. Je hoeft dus niet meer naar de dichtstbijzijnde grote stad om je mobiele telefoon te laten repareren.

Erkende Reparatiewinkel

Zodra je aan onze reparatiebalie je mobiele telefoon hebt laten inspecteren door een van onze ervaren medewerkers ontvang je gelijk advies van wat het beste is voor jou. In geval reparatie of vervanging krijg je gelijk een prijsopgave van de kosten, zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan. Daarnaast laten we je ook weten hoelang de reparatie gaat duren, zodat je eventueel kan plannen wanneer je jouw telefoon wilt brengen voor reparatie. Bij Telefoon reparatie Zundert zijn de meeste reparaties in twintig minuten geregeld. Een voordeel om je mobiele telefoon te laten repareren bij Telefoon reparatie Zundert is dat wij door de meeste verzekeraars zijn erkend als reparatiecentrum. Dit houdt in dat in de meeste gevallen de kosten van de reparatie worden vergoed door de verzekering. Dit maakt een bezoek aan onze reparatiebalie geen verspilde moeite.

Garantie en een hoge klant-waardering!

Bij onze reparatie balie in Zundert zal je snel genoeg merken dat de reparateurs bekend zijn met de meeste vormen van schade. Maar voor ons is klantvertrouwen en tevredenheid van hoog belang. Om deze reden geeft Telefoon reparatie Zundert garantie op al onze reparaties. Niet voor niets hebben wij een hoge klanten waardering als het gaat om onze service en diensten. Daarom hebben wij een score 9,5 van 10 op Trustpilot die wij graag willen behouden. Heb jij dus een iPhone reparatie in Zundert nodig? Wacht dus niet langer en kom je voor al je telefoonproblemen bij ons reparatiecentrum langs in Zundert.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 19 reviews
 by Indy

Goed betaalbare repair service voor smartphones. Ze geven je hier uitstekende service voor een prima prijs. Ik zeg: zeker doen!

 by Sanne

Keurig geholpen toen ik aan de balie stond voor een nieuwe batterij voor mijn iPad air. Vriendelijke en nette personeel met veel kennis in huis.

 by Olivier

Na de reparatie van mijn laadconnector werkt mijn gsm weer uitstekend. Absoluut een aanrader!

 by Esmee

Kon bij binnenkomst al direct terecht. De vriendelijke personeel heeft me netjes geinformeerd en is daarna direct mijn mobiel gaan repareren.

 by Ivy

Goede telefoon reparatie bedrijf! Ik werd vriendelijk ontvangen.

 by Bibi

Zeer positieve ervaring bij Telefoonreparatie. De service verliep goed en mijn nieuwe bescherm-plaatje ziet er prachtig uit!

 by Collin

Echte passie voor het vak. De monteur voorziet je geheel van alle informatie en de repair wordt direct uitgevoerd.

 by Nathan

Nette telefoonzaak met vriendelijke en hardwerkende mensen

 by Ben

Aardige en eerlijke mensen. De beeldscherm van mijn iPhone werd binnen no-time gerepareerd.

 by Loek

Goed bereikbaar via de telefoon. Ik heb al mijn vragen kunnen stellen!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»