Telefoon Reparatie Veen

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

iPhone reparatie Veen

Transparante iphone reparatie in Veen

Kom je uit Veen en heb je de pech dat je iPhone beschadigd, dan ben je bij Telefoon reparatie Veen aan het juiste adres. Het reparatiecentrum van Telefoon reparatie Veen kan je ten alle tijden helpen met het repareren van je defecte of beschadigde mobiele telefoon. Bij binnenkomst zal een ervaren deskundige medewerker je mobiele telefoon eerst grondig analyseren om een zorgvuldige diagnose te maken van het probleem. Hierbij mag de klant gewoon aanwezig zijn. Bij veel bedrijven vindt de inspectie van het defecte apparaat vaak plaats achter gesloten deuren, waardoor je vaak geen flauw idee hebt van wat er met je telefoon gebeurt. Bij Telefoon reparatie Veen vinden wij het belangrijk transparant en duidelijk te zijn voor onze klanten. Bij Telefoon reparatie Veen zorgen wij voor helderheid over de kosten van de reparatie, zodat je achteraf niet verrast wordt.

De beste telefoonreparatie in het dorp!
Bij Telefoon reparatie Veen hebben de gekwalificeerde monteurs aan de reparatiebalie meer dan voldoende kennis en ervaring als het gaat om telefoonreparaties. Heb je een ander merk toestel, zoals een Sony, Huawei, Samsung of iPhone reparatie Veen of een ander merk smartphone. In een mum van tijd repareren wij elke vorm van schade aan je mobiele telefoon. Sommige reparatiegevallen kosten zelfs maar twintig minuten van je tijd. Dat heb je zeker over voor een weer goed werkende smartphone. Bij Telefoon reparatie Veen maken we alleen maar gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en/of van originele onderdelen, zodat je ten alle tijden waar voor je geld krijgt.

Garantie en verzekering!
Bij Telefoon reparatie Veen stopt de service zodra je het pand van het reparatiecentrum verlaat. Ons doel is om te zorgen al onze klanten ten alle tijden tevreden blijven over de dienstverlening van iPhone reparatie Veen. Daarom bieden wij garantie op al onze uitgevoerde reparaties. Daarnaast is Telefoon reparatie Veen door bijna alle verzekeraars erkend. Dit betekent dat de kosten van de reparatie bijna altijd door je verzekering wordt gedekt. Dat wij gaan voor tevreden klanten blijkt ook uit de score van 9,5 die we hebben gekregen van onze consumenten. Twijfel daarom niet langer en bezoek ons reparatiecentrum in Veen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 14 reviews
 by Kolin

Ik kan deze partij iedereen aanraden! Super reparateurs.

 by Veen

Zeker een aanrader, bedankt voor de hartelijke service! Groetjes vanuit Veen!

 by Khaled

Snelle en uitstekende service. Mijn P Smart 2019 was binnen 17 minuten gerepareerd.

 by Tirzah

Nette winkel en super service. Had een telefoon gekocht en ze hebben netjes alles overgezet en een leuk hoesje om gedaan. Thanks, mannen

 by Mohale

Fijne bedrijf, snelle reparaties, klantvriendelijk. En gewoon top!

 by Kim

Ik dacht dat mijn aansluiting van mijn telefoon stuk was.

Daardoor gaf aan dat ik graag een nieuwe aansluiting voor mijn telefoon wilde hebben, maar de monteur gaf aan eerst het toestel te willen zien.

en het bleek dat de toestel vol zat met stof bij de aansluiting. De monteur heeft het stof verwijderd en het toestel laad weer normaal op.

 by Yvette

Reparaties aan mijn Samsung A20 zijn vlot gedaan, en ik ben vol tevreden!

Bedankt!

 by Berend

Klantenservice waar je van kan dromen, elke probleem die ik had werd binnen no-time opgelost! Ze hebben mij zelfs korting gegeven op accessoires!

 by Ties

Ik ben ontzettend blij met de snelle en goede service die er is geleverd. Oprechte man die weet wat hij doet. Er zijn weinig bedrijven die zo goed openlijk te werk gaan en waar je telefoon snel wordt gerepareerd waar je bij zit en volledig mee kan kijken . Top ervaring!

 by Borat

Super snel geholpen met het overzetten van mijn gegevens, ikke super blij!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»