7 dagen per week geopend!

 

 

 

iPhone reparatie Hoogstraten

Kom voor je iPhone reparatie vanuit Hoogstraten naar één van onze vestigingen
Als je voor je iPhone reparatie vanuit Hoogstraten moet komen, is dat in één van de twee vestigingen zo gebeurd. Vooraf hoor je aan de reparatiebalie wat het precieze probleem is, welke onderdelen eventueel vervangen moeten worden en wat hiervoor de totaalprijs is. Tevens krijg je na de reparatie garantie. Dat krijg je, omdat we vertrouwen in de dienstverlening die we aan jou bieden. Op deze manier krijg je altijd waar voor je geld en houden wij tevreden klanten.

iPhone reparatie vanuit Hoogstraten? Gewoon even de grens over
Voor de reparatie of het vervangen van onderdelen hoef je maar een klein stukje de grens over. Je bent er in een zucht en een wind. En dat maakt het wel zo praktisch, want je hoeft dus niet naar een andere grote stad in België om je telefoon weer goed te laten werken. De medewerkers van de reparatieshop zijn gecertificeerde monteurs en hebben jarenlange ervaring in het repareren van telefoons. Niet alleen iPhones, maar ook Samsungs en andere merken telefoons worden in de reparatieshop van het probleem af geholpen. Eerst wordt een zorgvuldige analyse gemaakt en je krijgt bij overgaan tot reparatie altijd onderdelen van de hoogste kwaliteit of zelfs onderdelen van het merk zelf. Dit garandeert een goed resultaat voor een faire prijs. Wil je weten hoeveel je reparatie je gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgave aan.

Meekijken in de reparatieshop
Voordat je voor je iPhone reparatie vanuit Hoogstraten naar één van de twee vestigingen komt, kun je op de website alvast een kijkje in de winkel nemen. Je weet dan van te voren waar je naartoe gaat en in wat voor zaak je terecht komt. Ben je eenmaal op de locatie aangekomen? Dan is het belangrijk te weten dat je bij alle reparaties gewoon aanwezig mag zijn. Deze worden namelijk uitgevoerd in jouw bijzijn en er zijn dus geen geheimen voor je. Je ziet waar de schade precies zit en welke nieuwe onderdelen nodig zijn om het probleem te verhelpen. Dit maakt de kosten ook veel inzichtelijker. En heb je hierover toch nog vragen? Dan stel je ze aan de experts van de reparatieshop.

Erkende reparateurs
Wanneer je je iPhone reparatie vanuit Hoogstraten om bij ons komt uit te laten voeren, wil je weten dat enkel gecertificeerde monteurs er mee aan de slag gaan. De meeste reparaties zijn ook binnen twintig minuten uitgevoerd. Hierdoor hoef je niet apart een afspraak te maken voor het weer later ophalen. Het kan vaak nog dezelfde dag geregeld zijn. Ook dat is erg prettig aan onze reparatieshop. Mocht een onderdeel voor de reparatie helaas niet op voorraad zijn, dan word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Door dit soort teleurstellingen te voorkomen, scoren klanten die jou voorgingen ons met het cijfer 9,5 van 10. Dat is nog eens dienstverlening om trots op te zijn. Zo zijn wij blij en ben jij als klant weer tevreden met een zoals vanouds, goed functionerende telefoon.

 

© telefoonreparatie.nl – telefoonreparatie.nl niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

WhatsApp WhatsApp met ons