Telefoon Reparatie Drunen

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

iPhone reparatie Drunen

 

Reparatie van je iPhone in Drunen!

Is je iPhone defect of heeft je iPhone schade en je bent in de buurt van het mooie Drunen, niet getreurd! In het centrum van deze authentieke stad vind je Telefoonreparatie.nl. Een plek waar je voor al je smartphone schade of defecten terecht kunt voor een reparatie of vervanging. Een plek waar gecertificeerde monteurs je te allen tijde graag helpen bij het vaststellen van het probleem met je iPhone om vervolgens vanuit hun expertise een gepaste oplossing te bieden voor jouw schade.  

 

Erkende Reparatiewinkel

Zodra je aan onze reparatiebalie je schade gemeld hebt, inspecteren ervaren medewerkers jouw mobiele toestel, zodat ze je van goed advies kunnen voorzien. Het is meer dan logisch om van tevoren te weten wat een dergelijke reparatie of vervanging wellicht zal kosten. Wij zullen je dan ook in alle eerlijkheid meedelen wat je kwijt bent aan een potentiele reparatie. Bij Telefoonreparatie.nl krijg je altijd eerst een prijsopgave, waarna je vervolgens genoeg bedenktijd krijgt om je opties te overwegen, zodat je uiteindelijk een goede beslissing kan nemen. In de meeste gevallen worden de kosten van de reparatie vergoed door de verzekering. Wij zijn niet voor niets een erkende reparatieshop. Dit maakt een bezoek aan onze reparatiebalie geen verspilde moeite.

 

Ervaring en deskundigheid

Bij onze reparatie balie in Drunen zal je snel genoeg merken dat onze reparateurs uit de werkplaats bekend zijn met de meeste vormen van schade. Onze reparatiemonteurs zien regelmatig gebarsten of gescheurde schermen van telefoons die vervangen moeten worden. Ook problemen met connectiviteit, accu of zelfs het moederbord zijn voor onze monteurs dagelijkse kost. Onze ervaringen en aanwezige kennis zorgen ervoor dat een schade- of reparatieprobleem snel opgelost kan worden. Gemiddelde verhelpen wij een reparatie of hulpvraag dan ook binnen twintig minuten.

 

Garantie en een hoge klant-waardering!

Op al onze reparaties biedt Telefoonreparatie.nl garantie. Niet voor niets hebben wij een hoge klanten waardering als het gaat om onze service en diensten. Dit kun je herleiden uit de 9,5 van 10 score die Telefoonreparatie.nl scoort op Trustpilot. Deze proberen wij uiteraard ook zo te houden. Telefoonreparatie.nl beperkt zich niet alleen tot de diverse iPhone-modellen. Bij ons kun je ook terecht voor alle overige merken mobiele telefoons, zoals Samsung, Huawei, SONY, etc. Wacht dus niet langer en kom je voor je telefoonproblemen bij ons langs in Drunen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 7 reviews
 by Inneke

Duidelijk en informatief, heb hierdoor betere keuzes kunnen maken.

 by Petros

Bomvol kennis over telefoons, laten mij altijd tevreden vertrekken.

 by Ruud

Transparant voorlichting. Ze kwamen met een goedkope oplossing!

 by Jeroen

Prettige service, heel klantvriendelijk!

 by Lina H.

Refurbished iPhone laatst gekocht, heb garantie derbij gekregen! Super bedankt.

 by Karel

Onlangs schade gehad aan mijn Samsung A51, die hebben ze keurig in orde gemaakt!

 by Mina

Jammer dat jullie Zondag niet open waren, maar gelukkig kon ik wel toen een afspraak maken voor Maandag!