Telefoon Reparatie Turnhout

Je iPhone reparatie, ook vanuit Turnhout
Wanneer je op zoek bent naar een locatie om de iPhone reparatie vanuit Turnhout uit te laten voeren, ben je nu op de goede plek aanbeland. In onze reparatieshop kunnen diverse soorten schade gerepareerd worden, zoals een barst in het scherm, een home button die niet meer goed werkt of een lightning connector die niet meer functioneert. Als je telefoon niet meer kan opladen of je door de barst het scherm niet meer kunt lezen, houdt het toch een keertje op met je geduld. Laat daarom een prijsopgave bij de reparatiebalie maken, om te zien wat het werkelijke probleem is en wat het kost om de problemen op te lossen. Zelfs al laadt je telefoon niet meer op en denk je dat het de laadkabel is, ga dus niet direct nieuwe kabels of – erger nog – een nieuwe telefoon kopen. Het euvel kan in de lightning connector zitten en dit kunnen de gecertificeerde medewerkers in de reparatieshop voor je oplossen.

Kom naar ons voor je iPhone reparatie vanuit Turnhout
Veel reparatieshops voeren de reparaties achter gesloten deuren uit. Hierdoor weet je niet wat er werkelijk met je telefoon gebeurt en waar je voor betaalt. Wij werken anders, want wij hebben niks te verbergen en willen graag dat jij als klant meekijkt naar wat bepaalde schade met je telefoon heeft gedaan. Zo kun je bij waterschade zien of ook het binnenwerk is aangetast, of dat de schade alleen oppervlakkig is. Als je ziet wat er aan de hand is, weet je ook wat er gerepareerd moet worden en kun je dat matchen met wat je voor de reparatie gaat betalen. Een prijsopgave heeft daardoor weinig toelichting meer nodig.

Reparaties in korte tijd uitgevoerd
Bij een reparatie heb je vaak nieuwe onderdelen voor de telefoon nodig. Onze voorraad bestaat uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen en ook originele iPhone-onderdelen. Dit betekent dat wanneer je je iPhone reparatie vanuit Turnhout wilt laten doen, deze vaak ter plekke uitgevoerd kan worden. De meeste reparaties duren overigens ongeveer twintig minuten. Bij het ontbreken van de juiste onderdelen, kunnen de deskundige medewerkers aan de balie je vertellen hoe lang de levertijd is en hoe lang de reparatie zelf duurt. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en zijn er geen geheimen of toevallige factoren die een rol spelen. Je kunt dan een afspraak inplannen op een moment dat jou goed uit komt.

Twee vestigingen bij jou in de buurt
Kom je voor je iPhone reparatie uit Turnhout? Dan zijn er twee handige locaties. Kijk bij de contactinformatie welke locatie voor jou het beste is. Bij de ene locatie kun je heel praktisch voor de deur parkeren en even wachten tijdens de reparatie. Bij de andere locatie parkeer je midden in de stad. Wil je liever niet wachten op de reparatie? Dan kun je bij de tweede locatie lekker gaan winkelen in de tijd dat de reparatie uitgevoerd wordt. Je hoeft er immers niet constant bij te blijven, zolang je telefoon maar weer werkt. Door de garantie die we bieden, krijg jij extra zekerheid na de reparatie. Dat voelt ook goed.
 

 

 

 

×
×

Cart