Telefoon Reparatie Turnhout

gsm-e1557148749969

Wij repareren

Gemiddelde score
4.5/5

Ma 12.00-20.00
Di 10.00-18.00
Wo 10.00-18.00
Do 10.00-18.00
Vr 10.00-18.00
Za 11.00-17.00
Zo 12.00-17.00

Ginnekenweg 77
4818 JB Breda

Telefoon Reparatie Turnhout

iPhone reparatie, ook over de grens
Niet alleen in Nederland biedt Telefoonreparatie.nl allerlei reparatie en vervangingsdiensten, ook in België bieden wij onze diensten aan. Kom je uit Turnhout en ben je op zoek naar een locatie om de iPhone reparatie uit te laten voeren, dan ben je bij Telefoonreparatie.nl op de goede plek beland. In onze reparatieshop kunnen diverse soorten schade gerepareerd worden, zoals een barst in het scherm, een home button die niet meer goed werkt of een lightning connector die niet meer functioneert. Als je telefoon niet meer kan opladen of je door een barst het scherm niet meer kunt lezen, dan wordt het tijd voor een reparatie. Laat daarom bij de reparatiebalie een prijsopgave maken, om te zien wat het werkelijke probleem is en wat het kost om de problemen op te lossen. Zelfs al laadt je telefoon niet meer op en denk je dat het aan de laadkabel ligt, ga dus niet direct nieuwe kabels of – erger nog – een nieuwe telefoon kopen. Het euvel kan in de lightning connector zitten en dit kunnen de gecertificeerde medewerkers in de reparatieshop voor je oplossen.

Transparantie en duidelijkheid
Veel reparatieshops voeren de reparaties achter gesloten deuren uit. Hierdoor weet je niet wat er werkelijk met je telefoon gebeurt en waar je voor betaalt. Wij werken anders, Transparantie en duidelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Willen daarom graag dat jij als klant meekijkt naar wat een bepaalde schade met je telefoon heeft gedaan. Zo kun je bij waterschade zien of ook het binnenwerk is aangetast, of dat de schade alleen oppervlakkig is. Als je ziet wat er aan de hand is, weet je ook wat er gerepareerd moet worden en kun je dat matchen met wat je voor de reparatie gaat betalen. Een prijsopgave heeft daardoor weinig toelichting meer nodig.

Reparaties in korte tijd uitgevoerd
Bij een reparatie heb je vaak nieuwe onderdelen voor de telefoon nodig. Onze voorraad bestaat uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen en ook originele iPhone-onderdelen. Dit betekent dat wanneer je je iPhone reparatie vanuit Turnhout wilt laten doen, deze vaak ter plekke uitgevoerd kan worden. De meeste reparaties duren overigens ongeveer twintig minuten. Bij het ontbreken van de juiste onderdelen, kunnen de deskundige medewerkers aan de balie je vertellen hoe lang de levertijd is en hoe lang de reparatie zelf duurt. Zo weet je waar je aan toe bent en zijn er geen geheimen of toevallige factoren die een rol spelen. Je kunt dan een afspraak inplannen op een moment dat jou het beste schikt. Kom daarom langs en laat je iPhone weer zo goed als nieuw functioneren!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 10 reviews
 by Lina

Perfecte service & reparaties.

 by Remo

Omdat ik niet wist wat het probleem was van mijn toestel, heb ik ze het laten nachecken.

 by Vinchenzo

Afspraak ingepland, snel boodschappen gedaan tussendoor. En voor dat ik het wist, stond mijn samsung al klaar

 by Kristian

Binnen twintig minuten was mijn reparatie al klaar, super goede service!

 by Lima

Kwaliteit repairs, hele goede service.

 by Solana

Goede service, dienstverlening is ook top.

 by Ariva

Top, mooie reparatiezaak krijgt alles voor elkaar!

 by Kristian

Zeer transparant over wat ze wel en niet kunnen aanbieden.

 by Maya

Mijn homebutton deed het niet meer, zij hebben het vervangen en mij goed geholpen!

 by Wilma

Ze hadden mijn iphone onderdeel niet, dus kwam ik de volgende dag langs. Kreeg een lekker kop koffie met verwelkomende service!