‘Smartphone or Remote Controller!?’

‘Smartphone or Remote Controller!?’

De wonderen zijn de wereld nog niet uit en datzelfde geldt ook voor de mogelijkheden van onze smartphones. Het gemak van ons dagelijks bestaan wordt steeds meer en meer bevordert, vooral met een ‘smart home’.

De naam ‘smart home’ geeft het al aan. Een slim huis met slimme apparatuur die verbonden zijn met een afstandsbediening, namelijk je smartphone. Met een smart home ben je in staat je tv, je kachel, je verlichting of zelfs je wasmachine te bedienen. Het mooie van dit alles is dat dit met elke huis mogelijk is. Het maakt niet uit hoe oud of hoe klein je huis is. Elk huis kan ‘smart’ gemaakt worden en het begint met ‘internet of things’. Internet of things, ook wel internet der dingen is letterlijk een voorgestelde ontwikkeling van het internet, waarbij alledaagse voorwerpen zijn verbonden met het netwerk en gegevens kunnen uitwisselen. Kortweg het koppelen van je huishoudelijke apparaten aan het internet.

Naast ‘internet of things’ is de aanschaf van slimme apparatuur van belang. Vaak betaal je een euro extra om een ‘smart’ variant van een product te hebben, zoals een lamp of het aanschaffen van bijvoorbeeld Google Nest aan je kachel. Elk huishoudelijk product heeft haar ‘smart’ opties. Vraag het dus in de winkel na bij aanschaf.

Het allerbelangrijkste wat nodig is om een ‘smart home’ te hebben is een goedwerkende smartphone. Mocht je smartphone defect of beschadigd zijn, dan kun je bij Telefoon Reparatie terecht. In een mum van tijd repareren ervaren monteurs je smartphone, zodat je ongestoord je ‘smart home’ kan bedienen. Bij ons ontvang je ook advies over hoe om te gaan met verschillende applicaties.

Leave a Reply