Nooit meer je iPhone batterij opladen?!

‘Charging into the future!’

Het begon allemaal met een batterij aan de achterkant van je mobiele telefoon die net zo dik was als de gemiddelde smartphone van tegenwoording. Die batterijen konden lang mee, vanwege de marginale mogelijkheden van de mobiele telefoon van toen. Opladen deed je één keer per week met een dikke adapter en klaar was kees. Vandaag de dag moet je minimaal één keer per dag opladen en bij intensief gebruik zit je de hele dag met je USB-kabel te zoeken naar een plug om snel even je telefoon op te laden. Doormiddel van ‘fastcharge’, laden via een externe batterij, draadloos opladen via een ‘dockingstation’ of het aanzetten van de energiebesparing kunnen we onze smartphone ten alle tijden voorzien van energie. En dat is nodig vandaag de gezien het feit dat onze mobiele telefoon voor meer wordt gebruikt dan alleen bellen en sms’en.

Wat als ik je zou vertellen dat er nieuwe technologieën er aan zitten te komen die het opladen van je smartphone naar een nieuwe hoogte zal brengen. Momenteel zijn wetenschappers en techneuten aan het onderzoeken naar de mogelijkheden om je smartphone op te laden via de wifi. Dat betekent dat je nooit meer een snoertje hoeft mee te nemen. Dat betekent dat je zowel thuis, op werk, op school, in de trein, bij een restaurant of in een cafeetjes nooit meer hoeft te zoeken naar stopcontact of een USB-port om je smartphone op te laden.

Mocht je batterij defect of mocht je problemen hebben met het opladen van je smartphone of tablet, kom dan langs in onze locatie in bijvoorbeeld Breda. Daar zullen deskundige reparateurs het laad probleem oplossen, waardoor je ongestoord weer gebruik kan maken van je smartphone of tablet.

Leave a Reply