Muziek in de oren

‘Play that funky music!’

De mogelijkheden van smartphones wordt met de dag vergroot. Het aantal apps die je via Google Playstore of via Apple iTunes kan bestellen bereiken niet hoogtes. Zo ook voor muziek-streamingdiensten. Er wordt zoveel aangeboden dat je bijna niet meer weet welke je zou moeten kiezen. Gelukkig zijn er allerlei wizkids, internet-guru’s, tech junkies die al deze streamingsdiensten vergelijken en beoordelen. Daaruit is een top 5 lijst gemaakt van de muziek streamingdiensten die consumenten het beste kunnen gebruiken.

Op de nummer 1 posities staat Spotify. Zij hebben de grootste muziek catalogus met de optie om een familie abonnement af te spelen. Het nadeel van Spotify is dat is controle optie hebben voor kinderluisteraars, waardoor kinderen in staat zijn om expliciete content te beluisteren. Voor een kindvriendelijke optie is de nummer 2 Deezer het beste alternatief. Voor Apple iPhone-gebruikers is Apple Music het beste alternatief. Deze streamingsdienst staat daarom ook op de derde positie van de top 5. Met Apple Music ben je in staat om complete speellijsten te uploaden in iCloud. Dit is alleen mogelijk mits je via een Appleproduct streamed. Als je gaat voor het best geluidskwaliteit dan is de nummer 4 Tidal een beter alternatief. Tidal heeft exclusieve content en verbind de discografie van een artiest met zijn/haar social media-account. Op de laatste positie is Primephonic. Een nogal onbekende streamingdienst met een prima muziek cataglogus.

Mocht je problemen hebben met je geluid op je smartphone of je bluetooth werkt niet goed, waardoor muziek luisteren via een streamingdienst moeilijk gaat, kom dan langs bij een van onze Telefoon reparatie locaties. In een mum van tijd repareren ze jouw smartphone, zodat je lekker van je muziek kan genieten.

Leave a Reply