7 dagen per week geopend!

iPhone 7 plus reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 7 plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 7 plus reparatie met 1 jaar garantie

De iPhone 7 plus was het eerste toestel met een vlakke achterkant en een strak design waarbij zowel op de voor- als achterkant gebruik gemaakt is van glas. Dankzij het Retina Display ziet het scherm er ook levendig en scherp uit. Op de achterkant zit een 5 megapixel camera met LED flitser en bij dit toestel zit ook aan de voorkant een camera. De antennes voor het bereik, WiFi, bluetooth en GPS zijn verwerkt in de metalen rand en zijn flink verbeterd.

Hoewel het een prima toestel is, is het altijd mogelijk dat je schade oploopt. Het toestel kan vallen, waterschade oplopen of het werkt minder goed door intensief gebruik. Voor ieder probleem met je iPhone kun je wanneer het jou uitkomt langs komen bij TelefoonReparatie.nl in Breda.

Beeldscherm reparatie, klaar terwijl je wacht

Door je iPhone te laten vallen of te stoten kan het gebeuren dat het glas breekt. Zo’n barst in je scherm is niet alleen onhandig, het is ook niet goed voor je toestel. Om verdere schade te beperken kun je het scherm het beste zo snel mogelijk laten repareren. Een iPhone 4S beeldscherm reparatie wordt bij ons uitgevoerd binnen 30 minuten en er wordt gewerkt met originele onderdelen. Tijdens de reparatie kun je meekijken of genieten van een gratis kop koffie.

Onze monteurs zorgen ervoor dat je gegevens worden behouden en dat jij je toestel snel weer terug hebt. Na de reparatie ziet je iPhone er weer uit als nieuw en kun jij er weer zorgeloos van genieten. Zeker omdat je na de reparatie nog 6 maanden garantie krijgt.

Voordelen

ERVAREN MONTEURS

GARANTIE

20 MIN SERVICE

MET OF ZONDER AFSPRAAK

REPARATIE OP LOCATIE

MEEKIJKEN MET UW REPARATIE

Betaalmogelijkheden

 

pic

Klaar terwijl u wacht

De meeste reparaties duren maar 20 minuten. Loop dus binnen of maak snel een afspraak.

 

 

pic

Garantie

Bij al onze reparaties heeft u garantie. Zo bent u er zeker van dat de reparatie goed is uitgevoerd.

 

 

pic

Chat

Heeft u een vraag over een reparatie? Of wilt u advies bij een aankoop? Wij geven het vrijblijvend! Chat nu met een van de servicemedewerkers.

 

© telefoonreparatie.nl – telefoonreparatie.nl niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

WhatsApp WhatsApp met ons