7 dagen per week geopend!

iPhone 6s Plus reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 6s Plus reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 6S plus reparatie

De iPhone 6S Plus is een smartphone met een groot scherm van 5,5 inch wat beschikt over full-HD. Het is in tegenstelling tot de iPhone 6 een behoorlijk groot toestel. Voor de behuizing is gekozen voor aluminium en krasbestendig glas aan de voorkant. De iPhone 6S Plus beschikt over 3D touch waardoor je sneller en gemakkelijker kunt werken met je iPhone en de beleving optimaal maakt. Daarnaast is het een snelle smartphone die draait op een A9 chip en beschikt over 2GB werkgeheugen. De 12 megapixel camera zorgt voor mooie foto’s en dankzij de softwarematige beeldstabilisatie zullen deze ook scherp zijn.

Ondanks het feit dat de iPhone 6S plus een krachtig toestel is kan schade altijd voorkomen. Bij TelefoonReparatie.nl helpen ze je graag.

iPhone reparaties

Wanneer je veel gebruik maakt van je iPhone kan het gebeuren dat er na enige tijd wat kapot gaat. Het kan zijn dat het oplaadpunt geen contact meer maakt, dat de speakers het niet meer doen of dat de accu niet meer werkt zoals het hoort. Maar het kan ook gebeuren dat het scherm breekt of dat je waterschade oploopt.

Bij TelefoonReparatie.nl in Breda kun je terecht voor iedere iPhone reparatie, wat het probleem ook is. De monteurs die bij ons in dienst zijn, zijn gecertificeerd en ervaren en werken enkel met originele Apple onderdelen. De meeste reparaties kunnen binnen 30 minuten al worden uitgevoerd en het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken. Echter is dit wel mogelijk als je dat zelf graag wilt, dit kan snel en eenvoudig online.

Een iPhone SE beeldscherm reparatie kunnen we al uitvoeren voor €99,-, je hebt dan binnen een uur je iPhone weer als nieuw in je handen. Op onze website vind je per iPhone en reparatie de prijs vermeld staan, zodat je ook niet voor verrassingen komt te staan.

Waterschade, hoe lossen we het op?

Waterschade kan veel problemen veroorzaken en het belangrijkste is dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Wanneer je waterschade hebt opgelopen is het belangrijk de iPhone niet te koppelen aan het stopcontact en het uit te laten staan. Je kunt het beste zo snel mogelijk naar onze vestiging komen zodat we met chemische reiniging je telefoon weer kunnen herstellen.

Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen vrijwel iedere smartphone met waterschade weer repareren. Ze zorgen ervoor dat de accu zo snel mogelijk verwijderd wordt zodat ze met chemische reiniging het apparaat weer schoon kunnen maken.

6 maanden garantie

Wanneer je bij ons je iPhone hebt laten repareren krijg je nog 6 maanden garantie. Je hebt dus nog een half jaar de tijd om terug te gaan mocht er iets niet goed gegaan zijn tijdens de reparatie.

Voordelen

NO FIX, NO FEE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

6 MAANDEN GARANTIE

30 MIN SERVICE

100% ORIGINELE ONDERDELEN

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

MET OF ZONDER AFSPRAAK

REPARATIE OP LOCATIE

MEEKIJKEN MET UW REPARATIE

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

Betaalmogelijkheden

 

pic

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

 

 

pic

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

 

 

pic

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 6s Plus reparatie
Average rating:  
 4 reviews
by Sander van Opsta on iPhone 6s Plus reparatie

snelle reparatie. Fijn dat ik mijn telefoon niet hoefde achter te laten maar direct gerepareerd kon worden. Gr

by Aal on iPhone 6s Plus reparatie

Klantvriendelijk en servicegericht. 5 sterren.

by Famke Heijnen on iPhone 6s Plus reparatie

Meerdere dingen moesten gerepareerd worden in mijn telefoon. Ben van te voren goed geïnformeerd. Denken erg klantgericht. Super!

by Jasmien on iPhone 6s Plus reparatie

Top service!!! Nogmaals bedankt.

© telefoonreparatie.nl – telefoonreparatie.nl niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

WhatsApp WhatsApp met ons