7 dagen per week geopend!

iPhone 6 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de iPhone 6 reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

iPhone 6 reparatie, snel en deskundig

De iPhone 6 was het eerste toestel met ronde randen waardoor het toestel fijner in de hand ligt. De aan en uit knop zit nu aan de zijkant, hierdoor kun je het makkelijker bedienen. Verder is het een snelle smartphone dankzij de A8 chip en kun je eenvoudig en soepel switchen tussen apps. Met de 8 megapixel camera inclusief sensor met grotere pixels kun je mooie, heldere foto’s maken. Zelfs wanneer er weinig licht is. De iPhone 6 heeft een grotere accu dan de iPhone 5S maar blijft gelijk qua accuduur.

De iPhone 6 is een fijn toestel met een mooi design. Het kan alleen altijd voorkomen dat je iPhone kapot gaat of niet meer werkt zoals het hoort. Wat je dan het beste kunt doen, is meteen even langs gaan bij TelefoonReparatie.nl in Breda.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

Als je je iPhone laat repareren wil je dit natuurlijk graag door deskundige monteurs laten uitvoeren. Wij begrijpen dat en daarom werken er bij ons enkel gecertificeerde monteurs met jarenlange ervaring. De meeste iPhone reparaties kunnen binnen 30 minuten worden uitgevoerd en tijdens de reparatie worden er originele onderdelen gebruikt. Je hebt de mogelijkheid om te wachten met een (gratis) kop koffie of om mee te kijken tijdens de reparatie. Je kunt bij ons ieder moment binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig maar mag wel. Dit kan eenvoudig online.

Op onze website kun je vooraf ook bekijken wat de kosten zullen zijn voor de iPhone reparatie. Je kunt de prijzen per toestel en reparatie inzien.

Gebroken iPhone scherm

Een gebroken scherm is onhandig in gebruik en om meer problemen te voorkomen is het raadzaam dit zo snel mogelijk je iPhone 6 scherm te laten repareren in Breda. Bij een iPhone 6S reparatie betaal je voor een origineel scherm €139,-. Je toestel ziet er dan weer uit als nieuw en je behoudt al je gegevens. Je krijgt tevens 6 maanden garantie op iedere reparatie.

Waterschade

Als je je iPhone in het water hebt laten vallen is het raadzaam zo snel mogelijk bij ons in Breda langs te komen. Zorg ervoor dat je de iPhone niet aanzet of koppelt aan het stopcontact om kortsluiting te voorkomen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van waterschade en kunnen je iPhone met chemische reiniging weer helemaal herstellen. Voor het herstellen van waterschade bij een iPhone 6 plus betaal je maar €35,-. Bespaar jezelf dus de moeite om het zelf op te lossen en kom zo snel mogelijk langs zodat je iPhone weer werkt als nieuw.

Welkom voor iedere iPhone reparatie

Ook als het gaat om kleinere reparaties zoals het vervangen van koptelefoon ingang of het oplaadpunt ben je bij ons aan het goede adres. Zelfs wanneer je graag professioneel advies wil of een software probleem hebt kun je bij ons binnenlopen. Wat het probleem ook is, je wordt bij ons altijd snel en deskundig geholpen.

Voordelen

NO FIX, NO FEE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

6 MAANDEN GARANTIE

30 MIN SERVICE

100% ORIGINELE ONDERDELEN

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

MET OF ZONDER AFSPRAAK

REPARATIE OP LOCATIE

MEEKIJKEN MET UW REPARATIE

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

Betaalmogelijkheden

 

pic

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

 

 

pic

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

 

 

pic

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

 


iPhone X reparatie

iPhone X reparatie

 


iPhone 8 Plus reparatie

iPhone 8 Plus reparatie

 


iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie

 


iPhone 7 Plus reparatie

iPhone 7 Plus reparatie

 


iPhone 7 reparatie

iPhone 7 reparatie

 


iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

 


iPhone 6S reparatie

iPhone 6S reparatie

 


iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6 Plus reparatie

 


iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie

 


iPhone SE reparatie

iPhone SE reparatie

 


iPhone 5c reparatie

iPhone 5c reparatie

 


iPhone 5s reparatie

iPhone 5s reparatie

 


iPhone 5 reparatie

iPhone 5 reparatie

 


iPhone 4s reparatie

iPhone 4s reparatie

 


iPhone 4 reparatie

iPhone 4 reparatie

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

iPhone 6 reparatie
Average rating:  
 0 reviews

© telefoonreparatie.nl – telefoonreparatie.nl niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

WhatsApp WhatsApp met ons