iPhone Siri VS Samsung Google Assistent

‘Siri vs Google Assistant’

Naast het eeuwige debat tussen thee of koffie, Real Madrid of Barcelona en Android of Apple is er nu een nieuw debat, namelijk Siri of Google Assistant. Of het een waardig debat is, valt nog over te discussiëren, omdat ondanks dat Siri de oudste spraak assistent is, het jammer genoeg te kort schiet ten op zichtte van andere spraakassistenten. Sterker nog, Siri wordt gecategoriseerd door sommigen als dom, ondanks het feit dat het de eerste spraak assistent is voor de smartphone.

Het grootste probleem wat Siri heeft ten op zichtte van andere spraakassistenten is dat alle data die Siri verzamelt in jouw beheer blijft. Het probleem daarvan is dat je geen contact kan opnemen met externe bedrijven. Met ‘Actions on Google’ ben je in staat om een gerecht te koken aan de hand van het advies van Albert Heijn of vertelt PostNL wat de status is van je pakketje.

Het tweede probleem met Siri is dat er meerdere varianten zijn afhankelijk van je Appleproduct. Dit heeft tot consequentie dat Siri op sommige Appleproducten beter werkt dan op anderen. Door één variant te hebben van Siri heb je niet het probleem dat je bij sommige Appleproducten je vraag niet hoeft in te typen.

De laatste probleem met Siri is dat Apple Siri niet vaak update of bijwerkt, waardoor Siri continu achterloopt ten opzichte van Google Assistant.

Mocht je problemen hebben met software en updates of je telefoon is defect of beschadigd, wacht dan niet langer en kom langs bij Telefoon reparatie Breda. In een mum van verhelpen de deskundige monteurs je van je problemen, zodat je lekker geassisteerd kan worden door Siri of Google Assistant.

Leave a Reply