7 dagen per week geopend!

Huawei Mate 10 Pro reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei Mate 10 Pro reparatie. Indien u een onderdeel wilt laten repareren die niet voorkomt in dit overzicht kunt u gerust contact met ons opnemen. De prijzen zijn inclusief BTW.

beeldscherm
Beeldscherm Unit Origineel
Barst of strepen in beeldscherm/ geen beeld
Totaal: € 299,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

accu
Accu Unit
Accu loopt snel leeg / toestel gaat niet meer aan
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

laadconnector
Laadconnector Unit
Toestel laadt niet meer op/ laadt langzaam op
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

achtergrondglas
Origineel Achterkant
Barst aan de achterkant/ achterkant komt los
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

earspeaker
Earspeaker Unit
Geen geluid/ slecht geluid uit earspeaker
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

luidspreker
Loudspeaker Unit
Geen muziekgeluid/ geen beltoon geluid
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

backcamera
Backcamera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 129,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

frontcamera
Frontcamera Module
Camera defect/ zwarte vlekken in camera
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

aanuitknop
Aan/ uit Knop
Aan / uit knop functioneert niet meer
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

homeknop
Vingerscanner
Vingerscanner functioneert niet meer
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

simtray
Simkaartlezer
Simkaart wordt niet herkent
Totaal: € 99,00
Reparatieduur: 120 minuten
icon Online inplannen

 

trilmoter
Trilmoter Flex
Trilfunctie doet het niet
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

volumeknop
Volume Regelaar
Volume regelaar werkt niet
Totaal: € 79,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

softwarerecovery
Software Herstel Uitvoeren
Software gecrasht/ toestel loopt telkens vast
Totaal: € 35,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

chemisch_mac
Chemisch Reiniging
Toestel in wc gevallen/ waterschade opgelopen
Totaal: € 49,00
Reparatieduur: 60 minuten
icon Online inplannen

 

Huawei Mate 10 Pro reparatie Breda

Is uw Huawei Mate 10 Pro beschadigd geraakt of kapot? Laat deze repareren door TelefoonReparatie.nl Breda. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs op locatie in Breda hebben veel ervaring met Huawei Mate 10 Pro reparatie. Zij voeren niet alleen reparaties uit op de Huawei Mate 10 Pro, maar ook op andere telefoons van Huawei, zoals de goedkopere Mate 10 Lite en de oudere Mate 9 Pro. Dankzij hun ervaring weten onze monteurs alle Huawei Mate 10 Pro problemen op te lossen. Denk hierbij aan een kapot scherm, een verouderde batterij of een niet werkende camera. Maak nu snel een afspraak.

Reparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Dit houdt in dat zij hiervoor hebben geleerd en haast elk soort telefoon, tablet en laptop mogen en kunnen repareren. Bovendien beschikken onze monteurs over veel ervaring. Zij werken al jarenlang als monteur en hebben haast elke telefoon en elk soort schade langs zien komen. Hierdoor weten zij hoe ze doelmatig en snel mobieltjes, waaronder de Huawei Mate 10 Pro, moeten repareren. Zij vinden het overigens geen probleem als u mee wilt kijken met de reparatie.

Kosten reparatie Huawei Mate 10 Pro TelefoonReparatie.nl Breda

De prijs van de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro is afhankelijk van de schade zelf. Wanneer er sprake is van ernstige schade ligt de prijs doorgaans hoger dan bij lichte schade. Een compleet gebarsten scherm is bijvoorbeeld een stuk complexer en dus duurder om te repareren dan een kapotte aan/uit knop. Wilt u weten hoeveel de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro op locatie in Breda gaat kosten? Op onze website vindt u alle relevantie informatie, zoals de duur van de reparatie en de prijs.

Inboedelverzekering en reisverzekering

Wist u dat valschade aan uw telefoon of tablet in bepaalde situaties onder uw inboedel- of reisverzekering valt? Dit kan dus ook het geval zijn bij de schade aan uw Mate 10 Pro! Neem hierover contact op met uw verzekeraar. U kunt bij ons alvast vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

No fix, no fee

Het kan natuurlijk zo zijn dat de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro niet lukt. Dit komt bijna nooit voor. In het zeldzame geval dat dit toch gebeurt, hoeft u niks te betalen. Deze regeling heet ook wel de ‘no fix, no fee’-regeling.

Reparatie Huawei Mate 10 Pro Breda binnen een uur

De reparatie van uw Mate 10 Pro mobiel duurt doorgaans minder dan een uur. Dit is vooral te danken aan de ervaring van de monteur. U kunt tijdens de reparatie bij ons blijven wachten. U krijgt een kopje koffie en mag gebruik maken van onze Wi-Fi verbinding. U kunt tijdens het wachten dus gewoon aan het werk. Als u wilt, mag u ook meekijken met de reparatie. Dat vinden onze monteurs geen probleem. Heeft u wat anders te doen? Dan spreken we een tijdstip af waarop u uw gerepareerde Huawei Mate 10 Pro kunt ophalen.

Ervaren en professionele monteurs

Al onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring op gebied van telefoon en tablet reparaties. Zij zijn bovendien gecertificeerd. De reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro wordt dus uitgevoerd door echte professionals. Daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

6 maanden garantie na elke reparatie

Om aan te tonen dat wij alleen maar vakwerk leveren, heeft u na elke reparatie 6 maanden garantie. Als in die periode aan het licht komt dat de reparatie niet goed is uitgevoerd, wordt dit alsnog voor u gedaan. Dit gebeurt gelukkig bijna nooit.

Zelf repareren of laten repareren?

Het internet staat tegenwoordig boordevol met talloze uitlegvideo’s en artikelen over het repareren van uw eigen telefoon. Veel mensen denken daarom dat dit gemakkelijk kan en geen risico’s heeft. Wij raden dit altijd af. De kans is namelijk groot dat u uw telefoon alleen maar meer beschadigd. Ook zijn de onderdelen die online te bestellen zijn doorgaans niet de officiële Huawei onderdelen. Deze zijn minder betrouwbaar en van mindere kwaliteit.

Gebruik officiële Huawei onderdelen

Wij daarentegen, gebruiken alleen maar hoogwaardige, officiële onderdelen van Huawei zelf. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit van de reparatie en zorgen we ervoor dat de telefoon weer zo goed als nieuw is.

Schermreparatie Huawei Mate 10 Pro in Breda

Een kapot scherm is misschien wel de meest voorkomende soort schade. Dagelijks repareren wij tientallen beeldschermen van verschillende merken, waaronder Huawei. Kom daarom naar TelefoonReparatie.nl Breda wanneer het scherm van uw Huawei Mate 10 Pro kapot is. Onze monteurs vervangen het scherm snel. U kunt dan weer snel genieten van uw Huawei telefoon.

Kapotte Huawei accu?

Is de accu van uw Mate 10 Pro snel leeg en laadt deze langzaam op? Dan is het tijd deze te laten vervangen! Onze monteurs doen dit graag voor u. Zij doen dit dagelijks. Daarom is het klusje binnen een uur geklaard.

Waterschade opgelopen

Heeft u uw Huawei Mate 10 Pro in het water laten vallen? Bij waterschade hoeft u uw telefoon niet direct af te schrijven. Hij kan namelijk nog gerepareerd worden. Wel moet u erop letten dat u de telefoon niet aanzet of probeert op te laden. Maak direct een afspraak bij . De monteurs reinigen uw telefoon met chemische middelen en vervangen de defecte onderdelen. Vaak werkt de telefoon dan weer als vanouds. Soms lukt het ook niet om de Mate 10 Pro te repareren bij waterschade. Dan is de waterschade simpelweg te ernstig.

Maak een afspraak bij TelefoonReparatie.nl Breda

Wilt u de reparatie van uw Huawei Mate 10 Pro laten uitvoeren bij TelefoonReparatie.nl Breda? Plan dan snel een afspraak via onze agendatool. U hoeft slechts de Mate 10 Pro en het soort schade te selecteren. Dan krijgt u alle relevantie info te zien en kunt u meteen een afspraak inplannen.

Ook zonder afspraak

Ook zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Loop gewoon bij ons naar binnen, onze deur staat altijd open. Wij hebben vast wel tijd om u verder te helpen. Kijk voordat u langskomt wel even naar onze openingstijden. Als u vragen heeft kunt u ons ook altijd bereiken.

Theresiastraat 69-A

Wij zijn gevestigd in de Theresiastraat op nummer 69-A. Dit ligt op loopafstand van het Centraal Station en is tevens goed bereikbaar met de auto of de fiets. Onze openingstijden vindt u op onze website of op Google.

Huawei Mate 10 Pro reparaties Breda

Wij repareren niet alleen telefoons van het Chinese Huawei. Ook aan telefoons van andere merken, zoals Apple, Samsung, HTC en LG, voeren wij reparaties uit. Bovendien repareren wij ook diverse tablets en laptops. Bekijk onze website voor de mogelijkheden.

Voordelen

NO FIX, NO FEE

GECERTIFICEERDE MONTEURS

6 MAANDEN GARANTIE

30 MIN SERVICE

100% ORIGINELE ONDERDELEN

U BEHOUD AL UW GEGEVENS

MET OF ZONDER AFSPRAAK

REPARATIE OP LOCATIE

MEEKIJKEN MET UW REPARATIE

GRATIS KOFFIE

GRATIS WIFI

Betaalmogelijkheden

 

pic

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

 

 

pic

6 maanden garantie

Bij al onze reparaties heeft u, door onze zekerheid, altijd 6 maanden garantie!

 

 

pic

Professioneel advies

Weet u het even niet meer? Of wilt u advies bij een reparatie of aankoop? Wij geven het vrijblijvend!

 


Mate 7 Reparatie

Mate 7 Reparatie

 


Mate 8 reparatie

Mate 8 reparatie

 


Mate 9 Reparatie

Mate 9 Reparatie

 


Mate 9 Pro Reparatie

Mate 9 Pro Reparatie

 


Mate 10 Lite Reparatie

Mate 10 Lite Reparatie

 


Mate 10 Pro Reparatie

Mate 10 Pro Reparatie

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huawei mate 10 pro
Average rating:  
 0 reviews

© telefoonreparatie.nl – telefoonreparatie.nl niet gelieerd aan Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia, LG, Huawei of Microsoft. De logo’s en de merk- en productnamen zijn eigendom van de desbetreffende bedrijven

WhatsApp WhatsApp met ons