Huawei Nova 3 reparatie

Hieronder is het prijzenoverzicht voor de Huawei nova 3 reparatie. De prijzen zijn inclusief BTW. U kunt de reparatie in de winkel laten uitvoeren, op locatie, of u kunt uw toestel naar ons versturen. Let er wel op dat u een afspraak maakt om €10 extra korting te ontvangen.

Klaar terwijl u wacht

Uw reparatie duurt helemaal niet lang. Sterker nog, in de meeste gevallen is uw reparatie klaar terwijl u wacht.

12 Maanden garantie

Altijd minimaal 6 maanden garantie op een reparatie. Ongeacht op welke locatie of welk onderdeel u repareert.

Gecertificeerde monteurs

Al onze monteurs zijn gecertificeerd en hebbenjarenlange ervaringmet de reparatie van mobiele devices.

Huawei Nova 3 reparatie Breda

Voor een Huawei Nova 3 reparatie in Breda ben je bij ons aan het juiste adres. Omdat wij vanaf het begin al gebruik maken van originele onderdelen kun je er op rekenen dat de reparatie uitstekend wordt uitgevoerd. Je kunt voor je Huawei Nova 3 reparatie in onze vestiging in Breda 7 dagen per week terecht. Ook op zondag dus! De gecertificeerde monteurs ontvangen je in de winkel en je kunt onder het genot van een kopje koffie meekijken met de reparatie van je Nova 3.

Nova 3 scherm repareren

Een Nova 3 scherm repareren is geen pretje. Omdat dit scherm wat ingewikkelder in elkaar zit dan andere Huawei modellen kan het weleens langer duren om je Nova 3 scherm te repareren. Gelukkig hebben onze reparateurs de benodigde tools om je reparatie toch snel af te ronden. Wij repareren je Nova 3 scherm namelijk binnen 20 minuten! Je kunt bij ons in de winkel meekijken met je reparatie. Omdat we gebruik maken van originele onderdelen weet je zeker dat je Nova 3 scherm repareren bij TelefoonReparati.nl de beste optie is. kom snel langs in onze vestiging in Breda.

Prijs Huawei Nova 3 reparatie

De huawei Nova 3 reparatie is gelukkig minder prijzig dan sommige andere Huawei modellen. Als je het bijvoorbeeld vergelijkt met de pro modellen dan is de prijs van je Huawei Nova 3 reparatie een prikkie! Hierboven zie je een overzicht van de meest voorkomende reparaties. Het scherm dat we aanbieden is een origineel Huawei scherm en je krijgt hier altijd 12 maanden garantie op. Omdat we een betaalbare reparatie willen bieden werken we ook met een extra korting. Wil jij de prijs van je Huawei Nova 3 reparatie nog een stukje verlagen? Maak dan snel een afspraak online en ontvang €10 extra korting!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TelefoonReparatie.nl
Average rating:  
 15 reviews
 by Anoniem

Huawei nova 3 reparatie top service

 by Anoniem

Nooit gedacht dat mijn Huawei nova 3 nog gemaakt kon worden. Toch hebben ze het voor elkaar gekregen

 by Anoniem

Mijn Huawei nova 3 hier laten repareren. Heel proffessioneel en goedkoop!

 by Emilie

Ik was er maar 15 minuten want mijn telefoon was in een mum van tijd klaar!

 by Amanda

Had advies nodig en heb dit gekregen. Gratis!

 by Danny

Ben goed geholpen

 by Bas

Top service!

 by Janine

Top!

 by Ayman

Snel geholpen en goedkoop

 by Moes

Super fijne service

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»