Fast vs Flexible!

Fast vs Flexible!

De titanenstrijd tussen iOS en Android speelt al jaren een rol in onze maatschappij, waarbij Apple en Google de hoofdrol spelen. Maar wie is nu de uiteindelijke winnaar? Welke besturingssysteem is nu beter? Deze vraag kan alleen beantwoord worden met een wedervraag, namelijk: ‘Wat vind jij?’

Om je in ieder geval wegwijs te geven in het vinden van een antwoord, is het goed om de voor- en nadelen van beide besturingssystemen te weten. iOS wordt sinds 2007 als besturingssysteem gebruikt voor alle Apple iPhone smartphones. iOS staat voornamelijk bekend om zijn zuinigheid voor je accu en zijn veilige manier om data op te slaan. Met mee dan 1.8 miljoen apps, een gemakkelijk bestuurbare interface, waarbij snelheid een belangrijk kenmerk is, wordt iOS wereldwijd gebruikt door iPhone-gebruikers. Daarmee is ook het nadeel van iOS benoemd. iOS is namelijk alleen te gebruiken met een iPhone. De enige variatie in type smartphone dat je hebt is alleen de versie van de iPhone die je in je bezit hebt. Daarnaast zijn iPhone in verhouding erg duur. Met Android daarentegen heb je vol op keuze in verschillende merken en type Android telefoons die ieder weer anders te besturen zijn. Niet voor niets is Android het meest populaire besturingssysteem. Daarnaast heeft Android bijna een miljoen meer apps dan iOS die je vaak gratis kan downloaden via Google Play Store.

Naast het hebben van een breed assortiment met merken en type Android toestellen, waarbij de prijsklasse varieert van 50 tot 1000 euro, is het mogelijk om je interface in te richten naar jouw smaak. Het nadeel hiervan is wel dat de interface van je Android smartphone trager wordt. Doordat de software aangepast is, sluit deze minder goed aan met de hardware, dus het merk smartphone dat je hebt aangepast.  

Welke besturingssysteem je ook kiest, weet dat je te allen tijde terecht kan bij Telefoonreparatie.nl. In een mum van tijd repareren deskundige reparateurs je smartphone van elke type schade, ongeacht welke smartphone of besturingssysteem je hebt.

Leave a Reply