Afvallen met je telefoon

‘Your Private diet-coach!’

Een gezonde levensstijl is een must vandaag de dag. Sport en voeding kan daarbij niet ontbreken. Naast talloze fitness apps, zijn er ook apps die je helpen om beter op je voeding te letten. De consumentenbond heeft onlangs zelfs een onderzoek uitgevoerd om een top 3 samen te stellen van voeding wijzer apps.

Op de eerste plaats staat ‘Mijn EetMeter’. Deze gratis app is overzichtelijk met een brede scala aan veelgebruikte producten die makkelijk te selecteren zijn via een barcodescanner. Met deze app ben je ook in staat om producten toe te voegen. Volgens de Consumentenbond is ‘Mijn EetMeter’ de meest privacy vriendelijke app, waarbij het Voedingscentrum de gegevens niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

Op de tweede plek staat ‘Fatsecret’. Ook met deze app ben je in staat om producten te scannen en toe te voegen. Volgens de Consumentenbond vergt het veel handelingen om producten te selecteren. Voor gebruikers is niet duidelijk waar de informatie omtrent de voedingswaarde vandaan komt en daarnaast is het onduidelijk welke gegevens worden gedeeld met adverteerders.

Op de derde en laatste plek is ‘Lifesum’. Ook deze app heeft een ruim assortiment aan producten, die overigens ook kan uitbreiden. Sterker nog, de vormgeving is ook mooi en interactief, zodat het gebruik ook vriendelijker oogt. Het nadeel aan deze app is dat het vaak verschillen toont in portiegrootte. De app deelt geen gegevens met derden en adverteerders, echter ontvang je wel continu aanbiedingen voor de betaalde versie.

Bij een goede app hoort een goedwerkende smartphone. Daarom is het belangrijk dat als je smartphone defect of beschadigd is je deze laat repareren. Bij Telefoonreparatie.nl kun je ten alle tijden terecht voor een reparatie. In een mum van tijd repareren ervaren monteurs je smartphone, zodat je ongestoord producten kan scannen en wegen.

Leave a Reply